Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kretenu koji si napisao ovaj tekst idi malo uzmi rijecnik i provjeri rijec DIVLJANJE samo si mi vrijeme potrosio levatu jedan nesposobni! mjenjaj struku definitivno!
Mislim realista,realno onako poredjenje ti nije ni za 2-cu.Sjedi tamo i konatj drugo,jer realnost je da si glup hehhehhee
Razlika izmedju Srpske i Bosnjacke kite je isto koliko izmedju puske snajperke, i kubure podrezane.Snajperka uvijek pogadja u srijedu,a podrezanica samo plasi vrane okolo svojom prdnjavom.
Aha, zato je već decenijama na Balkanu općepoznato da sve žene, od Vardara pa sve do Triglava, najvole bosansku podrezanu ćunu. Samo pitaj mamu, a i ti, ako si začet nekad u ljeto, a mama na Jadranu ljetovala...
E..he..he.V jerovatno ste procitali u novinama kako je jedan Trebinjac-Srbin izvadio jastreba iz gaca na Dubrovackij plazi i pitao prisutne zenske ;\'\'Jeste li ikada vidjeli ovolikog\'\'. Zene se odusevile,a ljubomorni muskarci zovnu polkiciju i strpaju ga u zatvor za nemoral. Zar je nemoralno imati dobru karu,a moralno imati potkraceni cevap kao Bosnjak. O, da zaboravio sam-Bosnjak svog prcvuljca ne bi smio ni pokazati od stida.
Pa nevjerovatno je koliko srbi vole \"sarajevo-x\", ne silaze s njega. Vole sve bosansko a sire srpske frustracije ccc....srbi ovo...srbi ono...lazu sami sebe i vjeruju u svoje lazi...u sportskim vijestima papak komentarise Kosovo haha...ocito da vas boli nezavisno Kosovo pa nikako da se suzdrzite...ali dzaba vam...Kosovo se odvojo a RS nece nikad...naprotiv i to ce se ukinuti dragi moji srpcici...
Trebao je izvaditi labuda i sve u vugla je dok ne promijeni odluku.
Divljao? Wtf?
me ne može amer protiv srbina i tačka! isto ćemo ovako da ih deremo za dvadesetak godina i na kosovu!!!
Bravo Janko sokole ! Uh kako je bilo lijepo gledati kako Srbin Janko pici i na kraju spici najboljeg tenisera Amerike.Uh jesam uzivao,mada mi je bilo malo zao Rodika jer volim njegovu igru.
trebala je ona sjediti kući i prati suđe