Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo gazi lave,mozda nikad neću imati patike kao ti ali ti si ih zaradio trudom..ne bi druze dogurao do 29 na svijetu da si ispijao kafe,malo šiša malo kladara..samo naprijed...
samo naprijed dzumi, nacepi usta svima
Haha. Čestitamo na veliko slavlju tj uspjehu BIH sporta. Damir Dumhur revolucija sporta u BIH započetim amelom tukom.
Koliko je šansi propustio dosad na turnirima, mogao je imati preko 2000 bodova da je bio 10% ozbiljniji, raduje me ovo sada jer ipak tek slijedi odbrana prošlogodišnje dobre serije u četvrtom kvartalu.
koliko cuga dobar je hahahahahahahaha
Mora da mu je Dajana nocas praznila jajca kako bi danas puno laksi bio
dEjana
Hajde Damire uzmi taj turnir,mozes ti to!!!!
ON JE LUD ON JE JAK ON JE ŽELJIN MANIJAK ! ! !
Bravo Dzumy, dokazao si da mozes igrati na svim podlogama!
Iskreno nije mi drag uopšte, šta više pravi je primjer bosanskog papana i ljaksea ali želim mu svu sreću u predstojećim turnirima i što bolji ranking na kraju sezone.
Dzumija mrze Bosnjaci
Mrze ga Dzamahirijske balijetine, Bošnjaci ne.