Zbog želučanog virusa
100
Rafael Nadal otkazao Australian Open
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vratices se nekad a kad se vratis deranje guzova je neminovno!! VAMOS RAFAAA!
glup si ko k....
Sretno Nadalu sa oporavkom. Vazno je da je koljeno bolje, a stomacni virus ce proci. Sasvim je razumljivo da je otkazao ova 2 turnira ako mora mirovati 7 dana. To je mnogo i sigurno se nece stici spremiti do Australian Opena. No Rafa, no tennis!
meni ovo otkazivanje pravo sumnjivo, da se nije shiko u venu, kakvim nedozvoljenim sredstvima u periodu oporavka, da malo stimulise taj proces, pa sad ima jos tragova u krvi pa ne smije da se prijavi za turnir? cuj sad otkazuje zbog gripe, a turnir tek za dvije sedmice. suveli to meni sve.
Momak ima tek 26 godina 11 grandslamova, olimpijsko zlato pozitivan omjer sa svim teniserima na svijetu ukljucujuci federera i djokovica i desetine mastersa a vi takva sranja pricate o njemu! Da nije imao probleme sa ozljedama bio bi jos efikasniji!!! Smijesni ste!
NE VRAĆAJ SE MOLIM TE, NEKA TE...
Pricajte vi sta hocete al on je meni sumnjiv. Bojim se ja da je njega sje.bo onaj stric il' sta mu je vec.
Izgleda da su sada ispijanje velikih količina doping-sredstava i oštećenje želuca nazvali novim nazivom-želučani virus.
et neka vam je bolji onaj peder iz cecenije..fuj
Jeste retardirani ako vam je krivo sto momak dobro igra to je vasa stvar(ja ne navijam za njega navijam za federera) momak je dobro igrao i svaka mu cast!!
nisu valjda toliko pojacali doping kontrole u tenisu... ccc... jadan covjek, jos malo pa ce potrositi sve moguce izgovore :)
Idi u penziju i guraj prst po cjeli dan u šupakkk smrdooo :)