Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam zasto je problem u tome. Nista nije rekao
Tako ja jednom bio na dijeti dvije sedmice i izgubio 14 dana.
Mladi igrači bi trebali gledati isključivo Džumhura.
Volim Djokovića i velika je legenda stvarno, jedan od najboljih ikada, ali ja ću uvijek biti navijač Federera. Gledao sam ga kao malo dijete i volio ga oduvijek, kad je Federer bio na vrhuncu svoje karijere, Djoković je bio uvijek 3 ili 4 igrač svijeta, tu se borio sa Murryem. Nadal i Federer su se borili za to 1 ili 2 mjesto ko će biti. Za mene je Federer najbolji ikada jer sam odrastao gledajući ga i uvijek ga volio.
I sjećam se kako je Djoković dolazio uvijek do četvrtfinala ili polufinala nekog turnira ili grand slama i uvijek u 2 ili 3 seta izgubi od Federera ili Nadala. Nije mogao do finala i turnira doći a gledaj ga sad, mete sve redom, ne mrzim čovjek uopšte ali meni je Federer GOAT.
Da malo manje vadi gace iz dupeta, ili Nole da manje plese kolo, podrzava genocidnu tvorevinu....mozda bi i dobili vise paznje.... Nisu Rolex materijal :)
Nije Federer kriv što je najbolji svih vremena.
..... Nekad bio