Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na pedagoskom/filozofskom fakultetu, Zenica, Sarajevo, Tuzla...biraj..! Sto se tice Nadalovog sahata, hvala dragom A.l.l.ahu da je nadjen sinoc oka nisam sklopio od brige.
Znas li kad bi Nadal dosao kod \"nas\"! Nikad a mozda ni tad! :)
To je u stvari bio prerušeni đokovic koji nije mogao da odoli svojim srpsko-lopovskim strastima...
kako lazu majko moja
Reko da ga nije naso onaj Redzo iz Gorazda :)
dobro je, moci cu zaspati veceras
Izda me ovaj pacov od barmena, oca mu je.be.m ! Vec sam ga mislio doDICKU pokloniti, onako kad zapjeva pod satorima da mu pristane na ruci !
prave se satovi od 300000 eura a ljudi umiru od gladi zalosno na sta se bacaju pare
cuj posudili mu sat , ojjjj vela havle vela kuvete
aa milijoner a rent-a-sat ..hahah koja fukara hahah
ovaj sat mu je ukraden na pretprošlom RG-u samo je bio tourbillon vrijedan pola miliona hahaha... uglavnom glupaci PR... hajde jednom ali da dva puta laže da je ukraden ne bi li se pisalo o tome... smiješno
Djokovic ga mahno, garant. Krv nije voda...
Joj Bože...
e hvala ti jaro, kupio sam ekonomiju u travniku i dajdza ce mi srediti da predajem u srednjoj ali trebaju mi jos neki ti pedagoski predmeti. jel znas moze li se i tamo to kupiti ili se bas mora polagati, jer ne uci mi se bas?
pedagosku grupu predmeta mozes polagati u zenici na pedagoskom fakultetu. mislim da se sastoji iz cetiri ispita i kosta oko 300KM bez udzbenika
Đoković bi zaklo barmena.