Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A tužilaštvo do jaja kao i kod nas i uradi ono sto politički šljam očekuje
Ministarstvo zdravlja napravilo provjere :) Pa oni su mu i dali taj lažni PCR, nije falsifikovan već lažan.
Misliš da bi oni ugrozili povjerenje u njihove potvrde samo zbog Novaka? Nakon što ih prihvataju u EU, za razliku od naših koje će se usaglasiti nekada kada i IZ. Kako je Bakir predvidio oko 2025. godine.
Kako mogu reci da jesu falsifikovani, kad su ih sami falsifikovali. No nije u tome poenta.
Toliko o anonimnosti prijave. Nemam pojma ko je ovaj, ali je ocigledno htio da bude anoniman kad je podnosnio prijavu.
jarane ovo je bacilo veliku mrlju na njegovu karijeru... jedino ga kreezzubi neuki ljudi jos postuju. A mogao je biti najveci gospodin... Samo da je rekao necu igrati nisam vakcinisan nit cu se vakcinisati tada bi dobio sve ljude svijeta. A ovako.... ovako... je prevarant i seljakkk sa balkana
Čuj tužilaštvo u Beogradu je potvrdilo da Novak Đoković nije falsifikao dokumente. To vam dođe kao da napišeš: Đokovićev kum, inače sudija, danas je potvrdio da najponosniji sin Srbije, Novak Đoković,, nije ni u snu falsifikao dokumente, te da tužilaštvo Srbije predlaže Nobelovu nagradu.
Jajara ,picketina,misli preko Djokovica dobiti par glasova ,vidi mu se na faci da nije normalan.
Propali političar dal ispunjava građansku dužnost ili ima neki interes.... Mislim da je ovo prvo 😁😁😁😁😁😁
Djokovic kreten. Zna tenisa ali kreten.
Tata ti je kreten,nije Djokovic.
Cim kaze srbijansko tuzilastvo da nije falsifikovano onda znaj da je falsifikovano. Umjesto da hapse i sude falsifikatore sad ce lincovati legalistu. U Srbiji je bezakonje i nazalost ta drzava je pred raspadom. Vec sad Bosnjaci u Srbiji trebaju biti spremni za taj skori dan.
Serbii lažu
Novak zivi u Monaku a sredjuje papire za Covid u Srbiji. Sve je jasno. Lazirace mu i potvrdu o vakcinaciji.
Pa nek laziraju. Potpuno ispravno. Nek lazira ko god moze.