Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo kao da je google translate prevodio njihove izjave hahahahahahaha
Udario Grk na Grka.
Ma ovi teniseri su svi pukli majke mi kao da nesto uzimaju Ili im daju nesto, gledam 90% teniserki gleda u reket kao da imaju 2 godine nesto vrte, teniseri sve vise gube zivce , onaj otjerao iz publike majku onaj trenera, it'd ... I ovi iz top 10 pukli svi ko lubenica , jedan je bio gospodin sa reketom majstor Federer ,
Odlican mec, zacinjen dobrom igrom i zabavom.
Iskreno, obadvojica su na svoju ruku. Tsitsipasu ovo nije prvi put da sa nekim ratuje, on i Medvedev su konstantno vodili rat.
Kyrgios je baraba
Umjesto da ga motiviše ovo kreveljenje i da ga pobjedom ušutka, on se iznervirao i nasjeo na provokacije, zbog čega je i izgubio.
Vjerovatno bih i ja bio ljut da me neko stalno pobjeđuje, a možda bi trebao smisliti način da me pobijedi na terenu hehehehe