Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djokovic, Raonic, Cilic sve su to geni sa dinarskih alpa.
Da, neki novi mladi lavovi stižu, no dodao bih i Tsitsipasa.
Medvedev, Zvwerev i Thiem da, ali Kyrgios je igrac koji tesko moze do samog vrha, lik jednostavno nema mirnocu i previse je "glup" da bi bio vrhunski teniser. iako ima potencijala, ipak mu psiha nije jaca strana. mada ima tu jos par koji bi se mogli ugurat u vrh
Страшан текст! Хвала Кликсу који га је превео. Колико је ово истинито и сурово...
ne brinite se ljudi, džumhur je u višoj klasi od ove trojice zato ga ne uključuju, da se ne oni ne osjećaju maleno
Švicarijanac, Španijanac i Srbijanac
Imali smo tu cast da zivimo u eri najvecih tenisera dvih vremana Djokovic, Federer, Nadal pa 10 mesta prazno pa ostali... Ova trobica su vec sa 20,21 godinu bili u top 3 i imali GS titule dok to nije slucaj sa Timom, Medvedevim, Zverevim..
Kad ode "velika trojka", taj sport nece biti kao sto je bio..
Fino se zaradilo, proputovalo se... Nema se tu šta mnogo žaliti...