Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjajna imena, bit ce ovo veliki dogadjaj u svakom slucaju. Sretno
Svaka mu čast! Niko ne radi za ex-Yu kao ovaj čovjek..., jos ako ih dovede u Visoko ;)
Veliki događaj za Bosnu i Hercegovinu !!!!
Kakve veze vi imate sa ovim!?
Lijepo je što Bosna i Hercegovina dobija ovakav turnir.
Ne dobija bih već Republika Srpska.
Kako to Djokovici kulturno od tolike Srbije uvale turnir u Banja Luku koji se zove Serbia Open. Od tolike Srbije nigdje drugo se nije moglo privremeno igrato osim u Banja Luci?!
Derimeee.. zato što je Đoković prijatelj Bosne i Hercegovina !!!! Više je u Visokom u Piramidama , nego u Beogradu. Ovo je velika stvar za BiH, organizirat ovaj turnir s poznatim imenima.
Bas vrh imena
3 igrača iz top 30 na ATP rankingu.Nije ni loše obzirom da se u isto vrijeme igra Barcelona i Minhen
Divan sportski događaj, samo ostaje da vidimo hoće li igdje biti zastave BiH , ili će svi misliti da se to odigrava u Srbiji ???!
Za sve imbecile u kometarima, lijepo piše da se turnir u Beogradu zove Serbia Open. Ovaj turnir u BL se zvanično zove Srpska Open, što i jeste jer se igra u tom entitetu koji je Izetbegović priznao pod tim imenom, ako ste zaboravili. Ne sumnjam da će većini i to ime smetati, ali se makar edukujte prije nego što stanete pričati kako se radi o "velikosrpskom" projektu.
Cim se zove srpska open...vezano je za ghenocidnu tvorevinu ciji je cijeli politicki i vojni vrh zavrsio optuzen u Hagu a ne postovanju drzave I drugih ljudi
Serbia Open u BiH? Ne znam ko je jadniji idiot iz Beograda ili BiH. I Turci su bili u BiH 400-500 godina pa ih više nema u BiH. Naljepnica nije toliki problem za odljepljivanje nego pamet bosanskih pravoslavaca i muslimana
Zove se ghenocidna open...ali kada rusi izgube u ratu...bit ce I to Closed
@gooUser.....Onda nastavljamo da trpimo tu tvorevinu dok Amerika ne kaze dosta 😀. Realno niko sa balkana ne kroji nasu sudbinu
Velika imena tenisa ....praznik športa u Republici Srpskoj
Serbia Open u Banja Luci🤣🤣🤣🤣....jedna li si jedina🤣🤣🤣
Zamisli ovog momenta Srbi imaju najboljeg tenisera na svijetu i cak istoriji kao i trenutno najboljeg kosarkasa na svijetu.-- Svetski a Srbi!
Serbia open u BiH? Pa fino. Bas fino…
49% BiH ti se zove po Srbiji
@fbuser ne zove se po Srbiji nego po narodu koji tu živi. I Srbija se isto ne zove po Srbiji nego po narodu. Dakle država je dobila naziv po narodu koji je osnovao državu.
Super, pozivamo ih takodje da se prijave i za Grand Slam Pyramide Open Visoko, sta nas briga sto drugi imaju Auto put vec 100 godina, nas ce sad da bude noviji od svih, nista mi ne kasnimo, vrijeme radi za nas, Taxi kocija Banjaluka Sarajevo
Ako nije vakcinisan ni u kom slucaju ga ne pustat u BiH 🤣🤣🤣🤣