Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konj marke dorat
Standard zapada... Sve demokratija, vladavina ljudskih prava, sve nema politike u sportu, a prvi je oni uveli kad su iskljucili sve sto ima veze sa Rusijom iz svih mogucih segmenata pa tako i sporta... Sto ne iskljuce onda izrael sto pobi narod na pravdi Boga ili Francusku sto potamani plemena po Africi ili Britaniju koja jos svoje kolonije ima... Ma smijesno
za dobrobit IQ-a covjecanstva tebe i slicne bi bilo dobro iskljuciti sa interneta i iz drustva opcenito
Šta reći?Geni su čudo,slave poraze,ostaju na bg.pašaluku.Ne voli ih niko,čak ni Rusi.
Lako je se pederiti sa sinovim parama
I onda se Novak cudi sto ga nigdje ne vole
Samo šteti svom sinu , pa će poslije kmečati kako mu sina ne voli publika i sl.
Znači u pravilniku Australian opena u članu 28.3. Aneks 2. Piše: strogo je zabranjeno mahanje zastavom Ruske Federacije, okretanjem zastave RS koji ste naopako okrenuli, isticanjem slike predsjednika RF i sl.
Putin mi ti PUS:::::MOOO HAHAHAHHAA
Ove treba bombardovat svake godine....
Stovalac draze i on i sin sta drugo ocekivati
Ovo nije nikakav skandal, nego normala za svakog bradonju iz srbijice. Vuk dlaku mijenja, ali cud nikada. Samo mi nije jasno sto srdjan kokarda ne ide u Ukrajini, oni iz wagnera traze dobrovoljce, pa za svog ljubimca putina malo da ukrvavi gace. Moze povesti i novaka i brata mu. Onako udarna trojka za pobjedu rusijice. Ovako nema vjerodostojnosti, pasce samo malo laje, a iza toga nista ne stoji, samo jos jedan nacionalista.
Čiča Drale
Sjetimo se očeva Jelene Dokić,Mirjane Lučić Baroni i sada Novaka ! Očevi debili,manijaci,ludaci,kreteni,siledžije,...
A šta kaže Novak za oca debila ? Jel ga i on podržava ?
Koji primitivizam!!!
Otac debil ! Prije nekoliko godina pričao zašto Federer ne ide u penziju jer ima mnogo godina a i treba da bude sa djecom.Sada i Novak ima te godine A ovo bi trebalo da znači da Novak treba da igra samo u Rusiju i neki mu oni daju pare za reklame a ne mrski zapad.
Ne debilu.Federer je cesto davao izjave kako igra tenis ali da mu rekordi nisu bitni,pa je Djokovicev otac to prokomentarisao da je to glupost jer covjek ima 38 godina i umjesto da bude kuci sa djecom on se bakce sa turnirima.A Djokovic je jedini otvoreno govorio kako hoce da obori sve Federerove rekorde pa ce onda zavrsiti karijeru.To je bila poenta al si ti glup da to skontas.