Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj lik nije 100% normalan, al stvarno. Svaki drugi meč, neka prepirka sa sudijom, nešto mu smeta, itd. Ako ti se nesviđa napusti sve i idi radi kod privatnika, pa ćeš vidjet kako je!
Kakva primitivna seljacina
bureksir5 , Ivanisevic br. 2
S tim da je Ivanisevic teniska velicina, a ovaj moze derati challengere cijeli zivot.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Seljačina teška! Svaka čast za sutkinju! Profesionalna je kranje, što se za ovoga panja ne može reć! Razlika između vrsnog tenisača i ovoga idiota je ogromna. Prvo se moraš naučit vladat, pa ćeš tek onda postati ikonski igrač! Toliko od mene, pohlepa i prenapuhanost je mnoge sportaše uništila, a i tebe će.
Iskreno, meni nekad ovaj balkanski neotesani nazovi inat i temperament ide na vrh glave!!!!
Dzumhur seljacina stalno se svadja sa sudijama daj koji ti je jesil sportista ili nisi
Sad ce biti hrvatska sutkinja mrzi Dzumhura jer je ovaj Srbin
Kakav Srbin? Čovjek je Bosanac iako to opet veze nema sa tim što si ti rekao.
Pozdrav Bosno , gospodi deder buket ruza i izvinjenje, budi dzentlmen i tako da nas u buduće predstavljaš u dalekome svijetu .Mani kopirati Spahu !
Pozdrav Bosno , to što ti radiš sa sudkinjom nije OK . Da si ti bacio reket i otišo malo u vrt luk okopati , smiriš zivce.
A jbt dajte treba bit objektivan.Mi sjedimo i pisemo komentar o svemu i svacemu iz kuce uz kafu.Ali takav smo mi narod,pretjerujemo i kada hvalimo i kada kudimo.Boli njega sta vi mislite,da ste bitni njemu ili nekom drugom sportisti koji je takodjer temperamentan ovoliko bili biste u njegovom zivotu.A uostalom,Murray i Djokovic? pa zar na primjeru njih ne vidite da nije lako ostat objektivam i miran,kad kola krenu niz brdo glava se sve manje pita.Medjutim pljujemo svoje,klasicno balkanski.fuj.
Nekad John McEnroe, danas Nick Kygiros i mnogi drugi su daleko veće prznice i nervozniji, bijesniji od našeg Džumija, ali vjerujem da u životu nisu pokupili ovoliko hejta, uvreda i nebuloza ... kao od pojedinih primata ovdje nazovi komentatora, a, koji se sa tenisom nisu u putu sreli. Btw, Džumi je dobio taj set u kojem se raspravljao sa sudijom ..., ponekad teniserima treba neki izduvni ventil, da se vrate u pobjednički ritam https://www.youtube.com/watch?v=qV_pROBlkBA
Džumhur je u životnoj formi, napravio najveći napredovak (za 11 mjesta na ATP ljestvici) od svih Top 100 tenisera u zadnjih mjesec dana i onda ga dočekaju salve neutemeljenih, zlonamjernih i glupih kritika. Kako sa ovakvim opštim neznanjem, atmosferom vrijeđanja za najmanju grešku, sa mentalitetom škrtosti da se uloži u sport, što rezultira nedostatkom osnovnih uslova, kako u takvoj nezdravoj sredini da se neko dijete motivira na ozbiljno bavljenje sportom
Mogli ste staviti i onaj snimak kada se dotični žali sutkinji kako samo na njegovoj strani terena pada kiša dok je teren kod rusa suh ko barut. Ma puko lik ko kokica.
Kreće se u sumnjivom društvu, nikad mi nije izgledao kao neotesan. Ili je to, ili uzima neke hormone koji utiču na agresivnost. U svakom slučaju, nije u redu i mora prestati sa ovakvim ponašanjem!
Cuj na sta se on zali hehehe cuj "jel tebi ovo ok " pa sta je trebala da ga za ovo kazni ?? E moj Damire fataj se tog reketa i bolje ti je da sutis nego sto lupas gluposti, sa ovim si ispo samo papak , igraj jarane taj tenis kad te lijepo krenulo !
BOLJE DA SNAGU TROSI NA UDARCE NEGO POKAZUJE SVOJ SELJAKLUK
Koji debil propali teniser
Pa šta i ako joj je rekao. Svi veliki,a i oni manji teniseri su imali svoj show na terenu odnosno izliv bijesa pa čak i zbog sitnica. Ali eto Damir Džumhur ne smije. Svašta. Kao da mi plaćamo kazne za njegovo ponašanje.
O, da, mislim da placamo. Dok god se u regiji pojavljuju naslovi poput ovog: SHOW BOSANSKOG "LUĐAKA" I HRVATSKE SUTKINJE NA US OPENU "Jel tebi ovo ok?!", "Damire, molim te smiri se..." (index.hr)
@onesix Dok mi u BIH budemo razmišljali samo o tome šta regija misli nikad nećemo misliti svojom glavom. To bi izgleda trebalo po principu da na svaki prdec/prdež iz regije mi treba da se stidimo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)