Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svagdje se ova stoka isto ponasa,nikako da shvate sta je tenis.
Autor clanka gluplji od samog clanka
Ovo sa mehko L je meni vise hrvatski sa dalmatin8 naglaskom. Odkud komentator zna da su srpski navijaci. Kazes se srbijanski. Mozda je neki mađar iz vojvodine il sandžaklija iz novog pazara.
Ili šiptar sa kosmeta.
U daljini čuje se 🐽🐽 od srbalja genocidaša hahahah
Na cistom bosanskom je rekao. Na sta se kod navijaca podigla kosa od straha jer su ih udarili flesevi da nisu porez platili i od straha su usutili ocekujuci begovsku cizmu pod rebrima.
Nism siguran da je rekao na srbskim, ovo vise lici na crnskom ili gorskom jeziku
Moš' mislit', rekao "hvala", ja iz naslova i samog razloga za članak izvukao zaključak da je rekao nešto poput "Poštovani ljubitelji belog sporta, ako Vam nije problem da umuknete kako bi ovi ljudi ovde mogli da u miru i bez ometanja završe meč, bre". Ili nešto slično
najbolji sudija na svijetu bez konkurencije