Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzumhur dobija 50 000 km od bh telekoma a NECE da igra za reprezentaciju. dzumhur placa 200€ mjesecno onom ljigavom jasminu ligati a ovaj ga na Klixu dize u zvijezde.. Zapitajte se koga reklamirate momka koji ne zeli da igra za svoju drzavu a jos stalno se zali kako nema pomoci od drzave.. kako podmuklo od dzumhura cumura malog!!!
Ti si klotz,jer je Damir najveci borac za BiH tenis,da li si se zapiitao da li je uopce potreban,da li uopce treba doci radi 2 dana u BiH i opet ici u SAD.Ljudi iz saveza su mu predlozili da ne dolazi jer ce ubrzo Indian Wells pa da se spremi za njega,a ovamo kad igra samo ga pljujete,zar ne bi trebali biti zadovoljni sad ?
Nah, radije cu platiti da idem gledati pravi cirkus, tamo su barem profesionalci.