Komentari (269)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo majstoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
štrumf mali plavi
Slavimo pobjedu.. 🎉🎆
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Opa, nije mala stvar. Sportska čestitka iz RS.
@KrokodiIskesuze aman .ebe se meni cega se ko odrekao, ako je viteski i sportski pobijedio, ko god bio, svaka cast. To nema veze sa nacionalizmom. Treba dobiti Wawrinku, nije to lako. A tek ovo sto je Novak uradio...to je gotovo nemoguce, za sve iz malih zemalja.
rs je bih
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Osvetio se za sve nas koji imamo kredi u Svajcarskim francima😂😂
No1 😂😂😂
svaka cast bratusino!
Damir neprikosnoveni No 1 na svijetu.
Najzanimljivije citat komentare na klixu poslije ovog :'D
Bravoooo dzumii majstore! 😁 puno srece u narednom mecu!!!
Stidim se i crvenim čitajući ove bolesne komentare koji se ne tiču sporta i Damirovog uspjeha. Spominjanja ateizma kao najvećeg zla, "miješanog braka" , Beograda, Ivaniševića, Djokovića, bošnjaštva, srpstva,...Ispada da je biti Bosanac, vjerski neopterećen, čovjek i sportista globalnih razmjera najveće zlo na Balkanu. Suprotno, upravo nacionalizmi u sprezi sa vjerom su nam i doveli rat koji evo još uvijek traje. Izvinjavam se pravim vjernicima , kojih je na žalost malo.
što je najsmješnije savlada velikane, a od malih ne može ni da prdne...
To care
U drugom kolu ispada od 286. igraca na svijetu.Eventualno u trecem.
Damir najzad polako dokazuje svoj neosporni kvalitet..potrebno je bilo samo da dodje na svoj najbolji nivo koji poseduje..mislim da je dosao na taj nivo..i sada ce ici vrlo brzo napred..i doc u Top 10 dje mu je i mesto.
Wawrinka zglajzo
Hejteri, trebal' aparata?
bravo. mogu mislit da je kvota na damira bila čitavo jedno malo bogatstvo.
toooo dzumiii, sretan ti dan nezavisnosti :D