Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikolina Jović, teniserka iz Banjaluke, koja brani boje TK Gemaksa iz Beograda iza sebe ima izuzetno uspješnu sezonu. Postala je šampionka Srbije u kategoriji do 12 godina, nizala pobjede na ETA turnirima do 14 godina, a kao kruna 2010. godine došao je zapažen nastup na turneji po Floridi. IZ BANJALUUUUUUKEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
treaba za svakoga mius.limana iz bosne reci da je bosnjak..ostali iz bosene su srbi i hrvati a bosna je vjestacka drzava koju se voli na 24 % teritorije.. a na ostalo,m se mrzi ovo je istina
valjda srbijanka je pobijedila. zasto oni imaju privilegiju da ih zovete srbin djokovic ili sprkinja jelena. Sto sa Dzeku ne kazete onda Bosnjak? ili za Hrgovica Hrvat?
Smeta im sto smo mi Bosanci i sto se nasa drzava zove Bosna po nama...i sto smo vlasnici svega korisnog u BiH, a sume i smuski dio smo ostavili da zaposjedaju srblje...eto to ih pojede, sto je centar Bosne Sarajevo, sto je Sarajevo centar svake kulture i desavanja...Bogati ko to jos putuje i dolijece u Banja Luku, Prdnjavor, Sokolac, Zvornik...sva nerazvijena podrucja smo ostavili majmunima...a civilizacija preostala Muslimanima i pojedinim bosanskim hrvatima....
Ma dodju srblje da lijece svoje turske komplekse...hahahahahahahahaha nije im lahko vjerujem...tesko im s nama, a ne mogu bez nas pacenici... a sve lafo ekavici , ofo ono, beogradjanini, srbijanci, a eno ih truhnu u svom kokosinjcu...nisu makli od doboja, banj luke i sokoca...
Da li ste primjetili NAJEZDU SMRDA ovdje na SARAJEVSKOM portalu raja!Pa oni ne dolaze djabe,dolaze na portale gdje se pise o PRADJEDOVINI njihovoj,o njihovim TURSKIM pradjedovima,jer sve su ih oni napravili pa sprasili za Tursku.A Srpcadima krivo pa danas napadaju Bosnjake kao njihove pretke jer su oni ZADRZALI pravu vjeru Din i ISLAM a ONI NASILNO PONOVO pokrstili.I sad im krivo sto i oni nisu Muslimani pa ih se ne mozes kutarisati.Sve neka Srpcad ovdje na protalu:Srdjan,Mrdjan,Marko,Jovo...a pradjedovi im Husein,Hasan,Abdulah..pa nije lahko akd te TVOJ odbaci..fakat nije lahko...al neka ih neka..;)Mozda OPET TOBBE DODJU;)
opalio Bojanu :)
BIH ? PIH.....
slazem se kad vidim tebe takvog u toj bih - pa ko bi te normalan predstavljao i poistovjecivao se sa tobom samo onaj ko mora
Cestitam sestro. Srbijaaa!
Hahahahahhaha Srbijanka i Srbijanac....hahahhahaha e mnogo ste smesni bre, al mnogo i bas! Mi iz Srbije smo Srbi i Srpkinje. Srdjane, i ostlai, bar ste im objasnili malo kako stoje stvari.
PA ova Nikolina je igrala do prije godinu za BIH ;)
SRPKUNJA iz Banja Luke?
bravo nikolina
za ccc: a Nikolima zaiste i jeste iz Banja Luke i ima dvojnu registraciju za klubove iz BL i Beograda; Ovim vise se novinati Sarajevo x nisu bas iskazali. Idemo to malo detaljnije dragi novinari..