Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije luda, vidi se iz aviona da joj smeta publicitet, a oni navalili.
puno srece Osak da prebrodi poteskoce,a govnarima iz wta tura sve najgore,samo novac je vazan,ljudski zivot nije vazan,americki sistem kojem se svi idioti ovog svijeta dive,samo ja i ja ostali crknite
Da nisu dvolicne jajare i ne brinu samo o svom dupetu, ostali teniseri i teniserke bi bojkotovali RG.
i Francuzi su bili velika nesreća za svijet, pa se predeveralo i to... život ide dalje
Prpa je uhvatila da ce izgubiti pa ce je novinari izrostiljati...ne moze podnijeti poraz...tipican millenial snowflake mentalitet” kad mi nesto ne odgovara,mora da je rasizam,sexizam,ksenofobija,antisemitizam,lgbtq ugrozenost i evo sada....mentalno zdravlje”,ma daj vise!
U Bosnu je da radi po marketima dva mjeseca pa bi se dozvala sta je zivot.