Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko para ima da su mu sve odnijeli ovo je kao da meni obiju stan i ukradu daljinski od bira tv sa guzicom...
I to sad opravdava pljackasa?
Nije niko reko da opravdava SDA BOTINO
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma nesto mi ga nije ni zao. Zgrnut cu on jos duplo koliko ke do sad, ne sekiram se za njega! Njemu nije problem sto 37% manje ulja moze kupiti…
Pa przi dva put na istom ulju..danas narod prosipa ulje nakon 1 przenja
A braća Srbi, ko će drugi.. 😁
Nista mu nije ukradeno. Njegov brat tu zivi. Parazit. Al moze se rec da je Novaku ukradeno jer njegov brat dinara u zivotu nije zaradio. Sve sto ima, od Novaka je dobio.
Dzokovicu neko reket puko hahhahaa
“opljackana vila bla bla bla koju inace koristi novakov brat” (pa sto bi djole drzao dragocjenosti tamo?!?!) … “inace djokovic se plasirao u cetvrt finale US opena” … ovo je vrh novinarstva! Ne znas vise sta je glavna vijest!!!
Kud sve na bijedu..
sigurno pink panteri
jazuk
ne krade se samo u Bosni nego i na civiliziranom zapadu
Sve je to osigurano
I meni danas obilo nazovi vikendicu. Ukrali samo pneumatski pištolj a ostalo pripremili da nose. Sreća pa odoh. Dabogda vlastitu djecu u grob spuštali. Stoka seljačka.
Nikad mi nije bilo jasno kako ovakve kuce opljackaju, milion kamera, osiguranje itd
Vratit ce osiguranje i vise nego sto je opljackano ne brinem se ja za takve. Dok su god lopovi profesionalni :D. Nema taoca, nema trauma. Ljudi usli odradili i cao, ovaj trazi odstetu od osiguranja. Dobro lopovima, dobro njemu.
Zjapi prazna, i ja bi je opljackao
Jaka vjest u P.M pa desilo se 23 augusta. Fali vam desavanja. Izbisite znam da hocete.
Ne radi se o tome da Đoković ima milione nego da je neki konj sebi našao za pravo da pljačka kuće bogataša. Nek se ide upisati u školu tenisa ako hoće da zaradi.