Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Djokovicu, upornim radom do prvog reketa svijeta
NEKI TEK SA PEDESET SAZNALI DA SU BOSNJACI!
@edo Nisi u pravu. Mozda ti imas animozitet prema njemu sto je vje.rnik ili Srbin, ali pogledaj pojedine fudbalere kako imaju te neke svoje vje.rske rituale. Pogledaj klipove od Taysona kako vice \"te.kbir\" prije pocetka meca. Za mene je Tayson boxerska legenda bez obzira na njegovo vje.rsko opredjeljenje. Zato, ako mr.zis mr.zi ga. Ali upamti da ce to vise tebi skoditi nego njemu -
Ako ste gledali reportazu prije finala danas, na B92, mogli ste vidjeti kako Nole lafo svaki put kada je u Londonu posjeti crkvu, mole se kao za njega svi, pale svijece heh...Pitam ja vas kako mozete navijati za takvog \"sportistu\" i da li bi bilo uredu da je kojim slucajem na mjestu Noleta bio nas BH teniser Dzumhur, npr.i da ode kod hodze lafo u dzamiju da se mole za njega.Da li bi to bilo uredu???Ne naravno digla bi se prasina nezapamcena. Dakle Nole ovo ti je velika greska u karijeri nije ti ovo trebalo, nisu samo krstasi tvoji navijaci to treba da znas! Zasto ljudi mijesaju vjeru cak i u sport? Naravno mora se znati da je on Srbin heh ti glupi Srbi...Navijem te nole i tebe i tvoju dragu Jelenu, od danas te vise ne podnosim, respect za uspjeh al nikada ti neces biti zvijezda...da bices naravno u svojoj prcvarnici Srbiji... toliko.
E svaka mu čast ! Sve najbolje iz Sarajeva.
Đoković je nešto što, Bosna za hiljadu godina neće imati. Efendije, tajkuni , skorojevići i njihova djeca izgleda nemaju talenta ni za šta, a drugi nemaju šansu ni prići školskoj sali, a kamoli dvorani. Zemljo mita, korupcije, licemjerja, kvazi kadrova i stručnjaka ovo nikad nećeš imati.
ja mislio da se razlikujete po VEROISPOVESTI xD
opet mora biti naci fasistickih komentara, ebo vas hicho ba mozda je njegov rodjak shiljio bombe po meni u sarajevu, mozda nije, kako god covjek je veliki sportista i nadam se da nije fasista, sve najbolje mu zelim protiv stranaca!
lijepo je ovo vidjeti, svaka cast sretno na mecu
kako su ljubomorni ovi bosnjaci to je ludilo
posto nista nisu napravili uzivotu a i nemaju nikakav cilj, jedino sto im je ostalo da vrijedjaju i pljuju po ovakvima koji to mogu. Razvali i Rafaela, i onda ce ovim pljuvacima jos vise da prorade zlijezde, zavist i bjes.
NOLEEEE MI TE VOLIMOOO !! NOLEEEE MI TE VOLIMOOO !! NOLEEEE MI TE VOLIMOOO !! NOLEEEE MI TE VOLIMOOO !! NOLEEEE MI TE VOLIMOOO !!
eto ko nas boli q za djoku imam i ja jednog medju nogama pa o njemu ne pisete hebo vas novak vise
On bio vidovit kao Džazira sa kašikama.
svaka cast mali
rad red i disciplina, svaka cast momku na uspjehu, prvak svijeta u tenisu. a vi zavidne i nenormalne budale bilo koje nacionalnosti ste idioti, suvisan bilo kakav drugi komentar.
Ej pa to je samo primjer jedan kad imaš ucrtan cilj, ma da dolaziš iz šupka svijeta na kraju ćeš doći do svog cilja! Nole je jedan primjer! ČESTITAM