Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo je pitanje dana...Napred kralju....
Naprijed Nole, ponosu svih Srba!
Mi imamo Svoga Boga, nit je Divac nit Bodiroga. Nit Šoštar,nit Šapić nit Đorđević Sale, ko je to- najbolje znaš ti, Nadale!!!! Sve protivnike dovodi do bola nije Grbić Niukola nit njegov brat Vanja niti Udovički sve ih pobeđuje stoički. Nit je Teodosic Miloš Veliki, nit svima dobro znan Silni Duško Kecman. Mi imamo Svoga Boga, nit je Divac nit Bodiroga. To si TI NOLE, naš ponosu i diko pobediti te ne može NIKO. To je Nole srpski junak,srpsko dete najbolji sportista planete!!!!
Ovi portali baš služe za istresanje frustracija. Na hrvatskom portalu, čitam o ovom malom Nuri Sahinu koji je prešao u Real Madrid, i u prvom redu ne komentariše se o np. njegovim sposobnostima, da li će se snaći u Realu i sl. Prvi komentar je tipa - kao gledajte crte lica i kosu Nuria, ista je i kod Đokovića, znači da je Đole turčin i kao i većin srba.
SRBI SMRDE..
SrbinBosanac ustvari pod pravim imenom Suljo, kojii se javlja se neke bosanske ili ti po novom bosnjacke planine, ali dobro je da se makar i lazno prestavljas kao Srbin, naroda cije su ime nosili tvoji pra,pradjedovi dok se nisu poturcili i prodali vjeru za veceru.
hodi djole obali mi baljavog labavog i potegni duboko - svidjece ti se ;) e da - i nemoj da lajkas sam sebi komentar :D
SRBE NA VRBE A SRPKINJE NA K_U_R_C_I_N_U
jboti narod koji se kiti tudjim perjem - djole zivi u montekarlu - pedja ne pamti kad je igr\'o za smrdiju i tako dalje i tako dalje sve same srbijanske patriote - al eto kad im nista u zivotu ne ide ni ekonomija ni politika - trecinu velike srbije im uzese dok su bili najnaoruzaniji - jedna petina velike srbije skontala da hajra u njoj nema - najvece im je dostignuce i domet doci na inace sucksativni portal i da svrsavaju na odjeljku komentari dok su zakrzljali po svim drugim pitanjima - licno i na sportskim a najgore od svega mentalnim... inace - svaka cast Djoli
Ja mislim da bi Bivorad \'Krmak\' DoDick stvarno mogao odvojiti koji dinar da SSerbische Jugend sebi otvore portal, plate administratora itd., da ne moraju ovako uzurpirati tuđe...
Jedini pravi teniski kralj, čovjek koji je sve osvojio, i kojeg niko nikad neće prestići s titulama je Roger Federer! Ostali su tu samo da popune broj! :-)))
Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju ...
Dok je levata biće i zanata....
Nirmaleeeee...Nirmaleeee...oni ti ga puše Nirmaleee, Nirmaleee
\"ISFRUSTRIRANE BOŠNJE\"-PUŠITE GA I SRBIMA I NOLETU...........
RESPECT Noletu, a ovim isfrustriranim malim srbima iz RS-a jedna poruka...vole vas u BG kao i hercegovce u ZG... a Nole je fakat majstor, usred Madrida otresti Rafu...RESPECT
@ chaos Moj chaost dzabi ti to njima pricas, ne mozes ti hajvanu nesto objasnit..on jadan odma pali racunar,otvara notepad (gdje je vec prethodno pripemio komenatare da kopira) leti na sarajevo -x i komentarise, sav zadojen nacionalnim ponosom..jadan on misli nekoga je uvrijedio..