Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Federer nije rekao da bi volio nadal da pobjedi. On je izjavio da zeli i jednom i drugom igracu \"all the best\" u mecu a da ga on nece da gleda (Nadalu da uspije da osvoji svaki od grand-slam turnira a Novaku u finalu). Ko god pise ovaj text je neupucen (nije gledao/razumio citav intervju)...
Novak ... svaka cast!! kad je neko ovakav sportista mora se priznati. pobijediti u onakvom mecu zaista treba imati snage volje znanja i damu!
A šta je to JU ES open? Je li to nešto kao naš Hajvan party na Stupu?
Svaka cast majstore ;)
A kako je biti Srbin u BiH ili na Kosovu ?
Sreće njegova pa nema nas tamo
bravo komsija za tebe smo ovdje u BiH samo naprijed.....
Ko je sinoc gledao mec mogao je gotovo cetiri sata da uziva u vrhunskom tenisu.Da je pobedio i Federer ne bi bilo nezasluzeno.Nadam se da ce i finalni mec biti na vrhunskom nivou.
Jade, nemate svoje, pa vam je najveci sportski uspijeh poraz Srbije.
nastavlja se agonija duga 500 god za neke.. samo smo malu pauzu pravili... TURCAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ DERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Veliki uspjeh BiH tenisa!!! Mervana Jugić-Salkić se plasira u polufinale veoma jakog teniskog turnira \"Zavidovići Open\"
zamislite kolko pate balje, kad imaju rijetku priliku da se raduju porazu nase reprezentacije u zavsnicama velikih takmicenja to pokazu. hehe. bravo. samo tako, najveca sportska nacija u europi. imaju i oni zmajeve, buhahahahahaha
Za Samira... Samire, jako lepo receno i vidi se iskrenost u tvom komentaru. I da budem iskren, sve ovo sto si napisao ti verujem. Mnogi ljudi, odnosno Srbi u Bosni misle da su svi odnosno vecina protiv srpskih sportista. Za ostale stvari necu da zalazim, ali znam kada je sport u pitanju, da ste stvarno za nas, ako i na evrovizija i slicnim takmicenjima. I potpuno si u pravu sto se Dodika tice. istog sam misljenja. Za ovo sto se pretstavio sa ... kako bre... druze gresis. Debelo gresis! Ne mozete vi iz BiH nas da nazivate Srbijancima ili da mi govorimo srbijanskim jezikom ili da imamo srbijansko drzavljanstvo. U kratkim crtama, za sve Hrvate, i sve ljude. Covek iz Srbije je Srbin, ima srpsko drtavljanstvo i prica srpski. Kao sto ni covek iz Italije nije Italijanac ili Mongolije, Mongolijanac, vec Mongolac ili Italijan. Ili Albanije, Albanijanac. Vec Alban. Odnosno covek iz Rusije, Rusijanac, vec Rus. Shvatite to vec jednom. Inace, sve cestitke Noletu. Srbija je odlepila!
kako ce rafa da ga preslusa
Portal je napisao bas onako kako treba: srpski. Sve cestitke Novaku!