Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isti je teren i njemu i Brazilcu
@gooUser1599081167 Ovi što visoko lete najniže padaju, i nije mi ih žao
Kako je samo nekulturan!!! Gdje nauci i pokupi one psovke!! Nije ga stid na takvom nivou taknicarskom da se ovako ponasa!! Sramota!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mrs dziberu jedan seljacki. Samo nas brukas.
Sta nas bruka.Haj ti dodji do 25 mjesta u ATP-u.Covjek je vjerovatno vidio da su ovi srbokatolici preorali teren, mozda i pred njegov mec, i poludio.Pogotovo ako se zna da i nije bas hladne glave.Sramota je igrati tenis na onakvom, terenu.U Sarajevu imas bolje terene od ovog.
A ko li samo izmišlja ovakve grdne riječi? Čuj "igriv"?!
Sreca pa nije na Roland garosu mozes mislit kakv je tamo teren
Od sudije bi moj Dzumi mozda mogao da izgubis u 3 seta.
Joj Dzumi....zelim ti srecu u zivotu i sportu, ali cemu ovo....kao pravi papak
Bože pa kakvi ste to ljudi kad Džeko izvede dobro korner dižete ga u nebesa a, ne poštujete sav trud ovog dobrog momka. Kakva ste vi bruka od naroda. Pa valja je vaš pa taman i da je naj gori. Sramota.
Kad god ide sport poslje dnevnika krece ovako : Damir Džumhur izgubio ili Damir Džumhur ispao u prvom kolu . klocu obojici vam je isti teren šta si se umislio ..
kaze u beogradu bolji uslovi pa se preseli...vidim sa 20 na 114 mjesto...dzekson na sljaci fudbala igro pa medju top 10 u svijetu
Nije trebao ni ici tamo,bezveze se trosit ne moze zaradit nista,more samo kakav visus safatat,i dalje sam misljenja da je na vrijeme zbario tu jaricu Antoninu Verenu Cerovinu da bi mu virsla agh karijera naglo porasla,redovno tesanje ga jedino more izvuc iz ovih psovki,proigro bi Dzumhurbar za 17 % ako ne i 15 % vako samo more psovat a muda mislim igra stagnira da ce jos malo moic samo igrat neke show off ulicne celenđere na nekim od nasih olimpijskih ljepotica
jel ovo onaj sto je trebao na RG?
dejana, jelena , jovana vratite se, sve vam je oprosteno
Kaze najbolji bosanskohercegovacki teniser gdje god dodje izgubi bolje nana od 80 godina igra od njeg
Kad ovakav krelac skoči sa visine svoga ega na razinu svoga intelekta ubije se ko ptičije govno na asfaltu.
Kao da je protivniku bolji teren. Ovoga nevaspitanog luzera vratiti kući na selo.
primitivac. brika vas gdje god se pojavi
Damir i Dzanan, ko da ih je jedna majka rodila, mudima paraju nebo, ko da su osvojili sve sto se moze osvojiti