Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nole očito ima neki problem dublje prirode, jer već jako dugo traje sve to skupa. Jasno i da se zasitio, da je osvojio puno toga, ali opet... radi tenisa nadam se da će odigrati još neke sjajne mečeve. Neprepoznatljiv je!
@DrinskyMan To fakat stoji. U zadnje vrijeme kad ga god gledam govorim da je premršav za svoju visinu, a to govore i podaci sa atp, ima 77kg na 188cm.
@DrinskyMan Čuj, vegetarijanstvo mu uništilo organizam. O, ljudska gluposti, svemir je mala maca za tebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
heba mu žena majku sa hare krisnom, nema u njemu 50 kg s krevetom
Novak Meldonijum Djokovic.
Ispo Nolo Djokević
izlapili steroidi
Najveci sportas sa nasih prostora ubjedljivo...
Nole vrati se jaci nego ikad!
E moj Nole,šta jedna koka uradi,a mogao si ko Ronaldo vodati svaki mjesec drugu,pa i djecu da ti radzaju.A ti se uhvatio jedne ,istočnjačka ha- hu sranja,hranis se ko ptica.Pa Indija ima milijardu ljudi,a sportiste vrhunskog ni na mapi.....
Veliki sportista i prije svega veliki čovjek. Kakav god da mu je rezultat na terenu, ima moj naklon i zahvalnost za dosadašnji rad i trud na terenu, kao i van njega. Puklo je milion osuda kada je prešao na vegetarijansku ishranu, pa oko žene, oko ovog, oko onog... Ako niste hodali cijeli život u nečijoj obući, ne osuđujte i ne polemišite k'o seoske tetkice.
djoko nemore itenis ipenis
tok se bobalo i igralo se :D
Nema meldonijuma - nema Nebeskog.
Dok ga išlo proklet je bio hoće svaki turnir da uzme. Glupo. Pa nije budala onaj Švajcarac Federer propusti manje turnire odmori se, a onda veće turnire uzme. Pametno radio zato traje tolike godine
Istekao rok trajanja druže
Đe je sad zapelo ? Dozvolite samo da kažem da smo na klixu prognozirali ovo. Možda se izvadi u Parizu il Vimbldonu, jer su NAdal i Federer u padu. Ako ne onda je sve jasno.