Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Srbine! Sarajevo je uz tebe!
Jesam krezavi, bosnjacki orangutan, ali volim sto Novak pobjedjuje. Neka mi milina u dusi. Mozda i mi nekad budemo tako veliki, ponosni i superiorni kao Srbi.
haj mrs djecurlijo na spavanje i pustite nekog da napise sta pametno
Papanluk ne poznaje ni vjeru ni naciju.
Nema ovdje Srba, samo gomila bosanaca pravoslavaca...
Pseto sugavo!Nosite ovu sliku,gadi mi se!Umobolni jadnik!
Ovo se ne odnosi na Srbe, naravno.
Je l ima iko normalan na ovome sajtu? Al fakat! Novak će upisati još ko zna koliko pobjeda i poraza, ali vi ce te ostati gomila kretena, ispranih mozgova bez obzira iz kog ste blentiteta ili kom se bogu molite
A kako su igrali naši Džumhur i Delić? Opsss, ja mislio izvješće sa Gluha Bukovica open!!! Pardon!
NAPRIJED NOVACE, TURSKA TI KLICE!!! OGLEDAJ SE NOLE OGLEDAJ, PLJUNUT TURCIN.. hahahahahahah
NAPRIJED NOVACE, SRPSKA TI KLICE!!!
Tako mi kratkih tola, ovaj kjafir odera sve živo.
Dobar je nole, sebi staru je.,.bAo. :) Da igra nole protiv gorana iva. iz najboljih dana, bi li mogao uzeti set goranu? ali realno. Steta sto ce ga isprangijati rf. Pozdrav iz Bosne i Hercegovine ;)
MIKi ne smrdi.......... on zaudara.......... na loooj..........
hahahahhaha, jao Bosanci kad vas citam kidam se skroz, priznajem imate vise smisla za humor i od Srba :))) ozb vam kazem, dodjem ovde i kidam se kad citam komentare nije bitno sto pljujete Srbe i Srbiju ali uvek se otkinem od smeha! :))svaka vam cast keve mi..
srbi s_m_r_d_e..
OGLEDAJ SE NOLE, PRAVI TURCIN!!!! hahahahaha