Komentari (367)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al stvarno se vidi kako ovi stranci usranci uvijek navijaju za Đokoviceve suparnike. Ne mogu valjda prihvatiti da ih covjek iz male Srbije rastura po svim osnovama. Nole treba da bude uzor svim Srbima, a ne neki tamo zlikovci. On vam je nesto najbolje sto imate. A i mi iz Bosne smo ponosni na Noleta jer je jedna fina, normalna osoba i čast nam je imat takvog komšiju.
Raduje me kada bilo koji sportista sa naseg prostora (Balkan) postigne meki zapazeni uspjeh. Ali Novak, ako smo objektivni, on je bez sumnje ekstra klasa. Sazaljevam one koji to nisu u stanju da shvate.
Ne znam cemu ljubomora i ruzne rijeci ja sam Bosnjak,al me uspjeh exjugoslovena raduje.Ovaj covjek,humanitarac,zasluzuje da svi ustanemo mirno kada se njegovo ime spomene,Nole vole te bosanci iskreno i samo tjeraj naprijed do novih uspjeha
A sada pravac VISOCKE PIRAMIDE I ARHEOLOŠKI PARK RAVNE. Po novu snagu i energiju.Bravo Nole
Najaciii ikadd Tolikooo
Govno
Ubio čovjeka...
"Ujedno je stigao Rafaela Nadala i Rogera Federera na samo jednu osvojenu Grand Slam titulu...." Stigao??? Ujedno se PRIBLIZIO Rafaelu Nadalu i Rogeru Federeru, i Novak sada ima samo jednu titulu manje od njih dvojice. NEPISMENI NOVINARCHICU
Rodila ga majka Hrvatica.
A tebe majka Srpkinja
Piramida power
Sve bolesnik do bolesnika , ali im nema lijeka
Bravo Noleeeeee
Svaka čast, Djole! 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Šta radi naša visočka piramida 😂
Nisam piramida al mogu pomoc.
Svaka cast druze , nek si ga mlatno njegovo tek dolazi ali morao je upamtiti ko je nole .