Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo. Novak je pravi i istinski sportista neopterecen nacionalizmom kao 50% debila koji dane provode komentarisuci razno razne objave i trazeci povoda za raspirivanje nacionalizma.
Bravo Nole. Do pobjede.
Bravo Novace 💪💪💪💪🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸. A dusmani nek crknu od muke 🖕
..budalo..Djoleta vole svi i on voli sve..sjedi jedan..
nisam htio vrijedjati..Djole za predsjednika:-)@chumbawamba
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hebem svakom balij sve po spisku ko kaze ovom sretno. Kakve je majice zlocinaca nosati gavran nosio i sta bi tek radio da je rodjen ranije?
Jel bilo dobro kad je pomagao kad su bile poplave i direktno pozivao na turnirima da se pomogne Srbiji i Bosni.
dobro igra ovaj lik. malo podsjeća na onog velikog igrača Đokovića ;))
Mozda bude repriza i pobjednika 2015 Novak i Serena...kakogod, cestitke
mislim da igra sa pobednikom nadal del potro.a u drugoj polovini kostura,federer igra 5 set sa andersonom a izner/raonic igraju kasnije.federer ako prodje,igra sa pobednikom isner/raonic.ko zna,mozda novak ovo i uzme.
Novak je dobar covjek. Uvjek najiskrenije navijam za njega
Srbi su GENOCIDAN narod. Zadnji stadij genocida je negiranje i ismijavanje zrtava, a 99% tog genocidnog srpskog naroda velica genocid, monstrume kao sto su Mladic, Karadzic, Milosevic, itd. Ko god kaze da nisu svi Srbi isti, taj je ili poremecen ili glup. Srbi su zatucan, necivilizovan i genocidan narod.