Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otpusti i nutricionistu ziv bio. Kako si presao na mikro-tralalala prehranu, nigdje te.
starbuck , ... u tom grmu lezi zec .
@gradimir - Da mu bar taj isto zec lezi na tanjiru. :D Volim Noleta stvarno, ali je iritantno to oslanjanje na neku mikro-vegi-tralala-zalogajcici ishranu kao profesionalnog sportiste. Nema bez mesa nista, moze pricati sta ko hoce. Da je sahista, ili da baca pikado, pa hajd'.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dva velika teniska imena...odose svako svojim putem...sretno u daljnem zivotu obojici...bili su dobar tandem...
Becker stari svaler..... Bilo je tu svasta. Sad guraju pod tepih. Lafo spanac.Snaga u dugackim zagrljajima ili tako nesto..... Jeste al cijim zagrljajima.
nema šta...čim je žena preuzela nema više napredka. više se ona eksponira od njeg, sve se vrti oko nje. a ona mudra kao svaka pa vuče konce. za godinu će se rastati kao i svi ostali jet-set parovi i uzece mu pola
Uzima, kaze Bobu Zivojinovica
Pukla tikva 🤔
mislim da je ovo velika greska ali eto vidjet cemo sljedece sezone kakve ce igre pruzati
Katastroficno !!!
srbi su jedini genocidni "narod" ili bolje rečeno horda u Evropi a ovaj nole je potomak Turskih osvajača kao i 98% srba u kojima ta Turska krv vri već vijekovima i imaju stalnu potrebu za širenjem servije ali im to ne polazi za rukom jer jedno je Otomansko carstvo.
Jel ti voliš turke ili ne?
Nole je gigant i kao čovjek i kao sportista i tu nema rasprave,tačka. P.S.Ovo je slučaj za vidovitu Đemilu ili bar za Torabija
Nole je vrhunski teniser i veliki čovjek
Pre tri dana... http://www.haber.ba/vijesti/humanost/388956-dokovic-posjetio-izmucenu-djecu-sirije-i-palestine-te-donirao-200-000-eura Danas http://www.politika.rs/scc/clanak/369440/Fondacija-Dokovic-donirala-40-000-evra-deci-iz-Aleksandrovca
Boris je za sve kriv.
Mislim da je sve što se naveli tačno. Taj stručnjak Pepe Imaz je u 23 godini prestao igrati tenis kad teniseri tek počinju ostvarivati vrhunske rezultate. BAvio se poslije širenjem ljubavi, kakve konkrento ne znam, možda MUŠKE LJUBAVI ! Nravno to se ne odnosi na Noleta neg na njegovog brata MArka. Eto vidjećemo šta će dalje biti, ali očekujem njegov dalji pad jer me ni onaj Murrey nije baš impresionirao igrom i inteligencijom a na prvom mjestu.
djokovic je cijelu karijeru na dopingu,zato je na olimpijadi izgubio pdmah jer su strozije doping kontrole