Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka mu cast, al' Svaka cast i Federeru, sa 33 godine cetiri sata igrati na vrhunskom nivou, to samo pravi majstori mogu
B.G VALJDA JE ZATO I POBJEDIO NOLETA.JEBAO TI FEDERE STARU.TERORISTO.
Svaka čast obojici, odličan tenis na vrhunskom nivou. Palac gore
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ko zna zna...
troje misli da nole nema pojma jos troje misl;i da se radi o prednosti "domaceg" terena, a ostali misle da zna :)
Blago Monacu i Albertu, eto jos love za porez od Noleta Srbina!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jos jedna pobjeeedaaa i duplaaa tiiituulaaaa..sve najbolje najboljem sportisti balkana!
Iskrene cestitke Novaku Dokovicu. Vrhunski sportista i, kako Safet Susic rece nedavno, "Gromada od covjeka".
Nole je dokazao koja je ljudina kada je dao podrsku nastradalima od poplava, respect!
http://www.kurir-info.rs/aplauz-kraljevske-porodice-novak-ocarao-princa-vilijama-i-njegovu-suprugu-kejt-clanak-1452533
Federeru sam već unaprijed čestitao titulu vicešampiona, a Noletu čestitam osvajanje Wimbledona i povratak na mjesto broj 1. Odličan meč i sretan završetak :)
Federer pustio Djokovica da ga samo ne gleda kako place kada izgubi. Djokovic kada gubi na ivici je nervnog sloma..
Pogledaj snimak Melourne 2009 i vidi sta su suze. Nadalova pobjeda nad Federerom.
Melbourne...pardon
Aferim!!!
Zimonjić i Stosur dobili u dublu!!! Dominacija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vi ste mislili da je gotovo za danas? Xe xe nije nije..evo jos jedan cetnik osvojio Vimbldon..Nenad Zimonjic u mix dublu...Srbija stvarno rastura u tenisu..svi ga igraju a na kraju Srbi pobede..tako ti je to
Gledao sam danas ovaj mec. Bravo majstore!
To Srbine!Jedan jedini,najbolji srpski sin!Nek crknu poturice i škutori od muke!
Svaki teniski mec je namjesten i prije meca se zna koce pobijedit zato vise i ne gledam tenis,ovo sve ide u krug ti ovde ja onde cu pobijedit samo se pljacka narod.
@mustafa mulalicu turcine naganjo sam se ja vas cetnika po bosanskim gudurama no sikiriki za moj dezerterstvo i opet cu ako bude potrebno a kako vidim bice,cekaj me turcine mustafa Bosna se oslobodit mora od agresora.
bogami ja kako znam bosnaci svugdi na vlasti u Bih negdi cetnika kao sto si ti na vlasti ti cuvas krmad po romaniji sad si doso vidim pa si se ukljucio jesu se krmad dobro napasla imal zira.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
srpski kralj se vratio na tron
gospodine Kvaternik..pre svega hvala na cestitkama..veliki uspeh u svakom slucaju ali Djoka u zadnje vreme stvarno nije na nivou..on moze dosta bolje,previse neiznudjenih gresaka,previse praznog hoda..nisam zadovoljan kako je odigrao ovaj turnir.Sto se Cilica tice...on mora hitno da nabije kondiciju,utisak je da moze tezak mec da odigra do 3 seta a posle gubi snagu i pravi pocetnicke greske.Ali prva 3 seta to jest drugi i treci je odigrao fantasticno..samo kondiciju da popravi
verovatno bi tako bilo ali ovo je njihov portal i imaju pravo da se ponose svojim sportistima..uostalom videcemo kad osvoje medalju u nekom sportu bilo kom i bilo gde..onda cemo videti :-))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast Nole,veliki covjek,veliki sportista,Bosanci te vole narocito posle onih katastrofalnih poplava gdje si dokazao da si gromada od covjeka !!!!!!!
Nisam gledao sam kraj.. jesu li teniseri plakali?
Ček..."Nisam gledao sam"...jesil sad gledao ili nisi? :D