Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav historijski uspjeh sa igračem koji se u toku meča posvađa sa trenerom, sucem, navijačima, reketom, mrežicom.. Svi su mu krivi... Ovaj Džumhur je najveća sramota bh. sporta!
Treba mu se zahvaliti i ne zvati ga vise u repku.
Damir odradio posao po ocekivanjima.
Racunajte da nas 2,5 miliona sa opstrukcijama. Nasi sportisti su najcesce bolji od diplomata, BDP i svega slicnog sto ima veze sa drzavom. Nerealno je ocekivati vise.
Tomislav Brkić je trebao sam odigrati svih 5 mečeva, ovo je bruka i sramota šta uradi Džumhur. Bašić i nekako, pokazao zube ali Džumhur pokazao samo kočijaški govor
Ovaj Dzumhur nemoze nikoga dobiti,sjecali se iko kad je zadnji put imo dvije vezane pobjede
Najbolje rangirani teniser 200 ti i više i šta očekivati
Sto je najgore u svemu to je to sto imamo i kako je krenulo ugasit ce se tenis,ne vidim da uopste ima neki talenat koji obecava barem top 300..
Sve saami 'dot com' (.com) teniseri i teniski eksperti. U komentarima. Podsjeticu ih da je Damir Dzumhur, inace najuspjesniji teniser u nasoj istoriji, osvajac 3 ATP turnira. A na mladjima je da ganjaju i prevazilaze Damirov uspjeh.
Kanite se Damira,nema rezultata za pohvaliti zadnje tri godine Forsirajte mladze tenisdre pravite buducnost Taj mali Fatic ga dobio na dva turnira a sjedi na klupi
Sve stvar mentaliteta... Na break loptu pošalje čist zicer u out, čim priliku dobije, uzbudi se i krene brzati, a cijeli meč samo mlatara rukama. Da je Mirza odigrao zadnji set, bili bi još u igri, lik servira ko curica kakva. Nije mi jasno kako od početka karijere ima psihu djeteta, tako je isto bilo i kad je bio u top 30
ovi šveđani su astronauti za njih