Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav povratak. Svaka cast majstore.
Ubi čojk nemoj vikat
Djoka na apariticima
U formi je nema šta , uzet će još dva GS ove godine sigurno .
Covjek kojeg nikada niste vidjeli da razbija reket, psuje treneru i svojima u timu, svadja se sa publikom, glumi povrede u mecu da bi dobijao medicinske time out-e, ne zadire nos u medicinu, ne siri antivakserske i necivilizirane stavove... najveci sampion, Nadal.
drazi si mi ti od onog chetnika Noleta :) wp bro
Zasluzeno i kao zivotno poravnjanje. Bravo Nadal!
Čovjek zbog koga su otjerali Đokovića da bi osvojio Australian open nije nikakav igrač.Onaj ko je broj 1 netreba da se boji nikoga.Bio vakcinisan ili ne.Al treba biti br.1 ,Što Nadal nije Pozdrav iz Bosne za Noleta Da je Korona ubleha ,sad je svima jasno
Samo povrede da ga zaobidju ima da naguzi i Noleta
Rijetko iritantan sportista
Sportista koji svoje frustracije ne pokazuje razbijanjem reketa kojim hljeb zarađuje.