Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveći sportista svih vremena.Jednostavno nikada se nije predavao,sve sto je postigao morao je proliti litre znoja,ali i krvi nakon svih povreda i pehova on je uspio da pojam sportista opravda u svakom smislu na terenu ali i van terena.Forhend lijevom rukom i upornost na terenu i borba je ono što niko nikada neće moći nadomjestiti onog dana kada se oprostiš od tenisa,ali ćeš ostati upamćen kao najveći sportista svih vremena.
Veliki borac. Prilagodjavao nacin kako igra povredama koje je imao. Inace ga ne gotivim ali za ovaj mech kapa dole, bravo!
Možemo pričati šta hoćemo, ali najveći svih vremena je Novak Đoković. Najduže je bio broj 1, ima bolji omjer sa ovom dvojicom, osvojio je sve masterse što ova dvojica nisu.
Nadal odigrao tie - break bolje nego sve sto je odigrao u pet setova.Dosadan je sa svojim ritualima prije servisa,ali svaka mu cast kad sa 36 godina pobijeđuje 10 - 15 godina mlađe igrače.
Kyrgios, ako mu ne dodje do uobičajenog kuršluza u glavi, može nalupati i Nadala i Djokovića 3:0. Čak i sa kuršluzom u glavi, ako Nadalu počne rušiti poredane flašice ovaj je gotov. Medjutim, Wimbledon is all about tradition. A zna se kome se publika tradicionalno sagne na kraju balade uz neopisivi zvuk tužnog aplauza.
kako ce da napuni cmar sa mesinom onoj biljki >D
Najveći!!!
Kabalin korisni idiot!
Da li ovo samo Vlahadija mekeće il' ima i koje glupo Balinče...
Jel opet Nadal imao neku tešku neizlječivu bolest ??!! On to unaprijed kaže pa ako zijani zbog bolesti ke ako pobijedi poseban je zbog bolesti
Ma hajde, bar ga nije omela smrt svestenog lica...
Ubit ce ga kyrgios osvaja 100% kyrgios davno sam rekao a frajer bez trenera igra onako iz zezancije dodje svaka cast
Po novu Salataru doktore❤
Sheba fritza linijski sudac...vise srece drugi put
Ubice ga Kyrigos šakama, ako ne poenima.
Jope pobjediJo na jenoj nogi - cirkus!