Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mladi teniser od 15 tak godina da bi bio konkurentan u Evropi treba 3 sata dnevno da trenira.E u našem Sarajevu zimi samo da zakupiš sat vremena u balonu na teniskom terenu treba 30 km.To je 30 km SAMO JEDAN SAT korištenja balona, znači bez trenera.Dodajte tu troškove trenera, loptica, opreme....
@emmir1 Zato puno momaka odustane. Zato je i Nerman prvo zvrsio faks, pa se ozbiljno posvetio tenisu.
Đe Halid Bešlić iz Njemačke da ti kaže da u BiH nije loše.
Kad pogledas futurse u regiji imas po 15-20 igraca iz Srbije i Hrvatske, i mozda jednog iz Bosne i Hercegovine. 90% tih tenisara iz komsiluka nista ne napravi, ali ipak imaju nekakavu pomoc od drzave i sponzora.
Ako je teze to je dobro, dobivas dupli XP. :)
Svaka cast
Bolji je od dzumhura garantujem...
Svaka čast Nermanu, oni koji su u tenisu znaju koliko treba novca, odricanja i rada da bi se uspjelo.Posebno kod nas u državi gdje vlast apsolutno ne želi da podrži mladog sportistu.
Kralj, sredinom augusta u Makarskoj bio, lik se ubio alkoholom ili cim vec i 2 sata u Makarani plesao, stao nije.
Pusti ove ublehase
To Nermin pazaric je uz tebe
Bas je hot.
Sta duplo? Ovde je NEMOGUCE!!!
Ima li sta da popljuvalji niste?
Daj Boze da budes i medju top 30, ali vec imas 25 godina
E ovo ko pročita od A do Ž svaka mu čast 😂