Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprijed da skines Djokovica
ma kakav Djokovic, Dzumhur popravio svoj ranking za 646 mjesta u ovoj godini, a Djokovic samo 2 mjesta :)
I Setkic je bio 309.,trebao igrati Australian open ,tolike godine bio nas najbolji igrac i niko od njemu ni rijec..
Ima Mirza Basic 360ti. O njemu ni rijec. Ccc...
Ne kontam zasto se forsira ovaj mali kad ima Aldin setkic vise nego sto mjesta ispred...nidje veze.
nerfid?! remse mu se na kuma
odlicno cetristo i neko mjesto hahahahahahahahahahaha
Vidjecemo sta ce biti od njega. od 1000 i kojeg mjesta do 462 je razlika u nesto malo poena....50-60 max.. Ali Nerfid.... :ocijuizbecenihsmajli:????
650 mjesta za sezonu ... duboki naklon i svaka cast. Samo hrabro naprijed, ako Bog da uskoro medju 100, a i da nam pokoji Grand slem osvojis ...
Nismo ba Dado susjedi samo vise ulazu i imaju vecu volju za uspjehom. I jos nesto , oni nikada nece biti kao mi , merhametli.
Koja smo mi sramota lik 400. na listi , a srbi i hrvati imaju po 10-20 tenisera u top 200 mi nijednog !
Dobro ovaj rego primjeti, cuj Nerfid. Ime gori. A sto se tice mladog Damira sve najbolje i zelim ti da se pomjeras na rang listi redovno sve dok,kao susjed Novak danas , ne budes se im\'o kamo pomijerati.
Damir se za 3 mjeseca popeo preko 700 mjesta na ATP listi, to je uspijeh za jednog mladog tenisera koji ima 17 godina, momak ima u juniorskoj konkurenciji više nagrada i osvojenih turnira nego Federer i Nadal zajedno! NAPRIJED DAMIRE, BOSNA JE UZ TEBE!
samo naprijed do prvog mjest- c i j e n a t o r. b a
Svaka cast momku, ali ova vijest je prilicno pateticna! Haj da je usao u top 100 i nekako, ali biti 460-i. WTF
Bravo kralju!! Nastavi tako :)
NERFID DŽUMHUR, WTF?