Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od ovih navijača većih debilla nema.
Vrhunski sportista koji inspirise ljude da postanu bolji,odgovorniji itd..bas kao i Nole koji potice ljude da se bore protiv javnog zdravlja,da krivotvore potvrde,lazu itd..
Kakav si ti druze klosar ustvari. Govoriti za Novaka te stvari moze samo debil, sto i jesi. Covjek koji je donirao milione tokom poplava u BiH i vjerovatno spasio porodice i porodice sirom BiH, covjek koji je inspiracija iz male sredine uspjeti i biti broj jedan kazes da se bori protiv javnog zdravlja i ostalog, moze samo debil i to je to.
Kad je neko omiljen onda je omiljen. Federera navijaci definitivno vole kao malo kojeg drugog tenisera.
Kako Fali tenisu
PeRFect
Žali Bože tinte.
i vazduha koji ovaj mamlaz udiše
Nema on tetovazu Rogera,ima tetovazu teniskog terena sa Rogerovom izjavom,no ajd.
bajoplin... Zaista imam tvoju tetovažu, rekao je fan Federeru......
Bilo bi malo gej da je sliku rodzera iscrto