Iskoristili povlačenje Đokovića
0
Nalbandian donio Argentini vodstvo u Beogradu
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pozdrav iz Bosnjackog grada Buenos Airesa !
sramota za bh novinare da niko ne obavjestava o našem meču protiv danske , sramotaaa. apelujem da se to SADA ODMAH promjeni ii naprijed komsije !
Stvarno ljudi ovde doci i procitati ovakve komentare je postalo neugodno. Zar tolika ljubomora postoji prema Djokovicu i svemu Srpskom ili nebosnjackom. Pa malo zastanite i pitaj te se sto li Srbi iz RS nece da zive u Bih. Citajuci ove komentare je sasvim jasno.
DA...ma majku ti, sestru, babu...ma i na oca i dedu...na ikonu, Svetog Savu, Sopocane,Patrijarha mrtvog Pavla...puni smo sperme..hoces jos..????
srbi gube svršavate li musli,majmunci??????
Delic-Frederikson 6:7 6:2 6:4 3:6 X ko kuca....
sto ovim srbljima ne ide nista bez Novaka :D njihova dika i ponos Republike! na-bijem ga na ra.cku i njega i onu njegovu zenu/curu sta vec :D pozz iz Bosnjackog grada Buenos AIres
Ado Haskovic kaze da je odradio ovu glumicu...e hajd mu vjeruj
A gdje je,zaboga, danas Penelope?...mozda petkom ne snima zbog dzume????
Do pobjede....Gaucosiiiiiiiiii.....
BRAAAVOOOOOOOO!!!!!!!!