Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nisu provocirali osvojio bi hahahah
Ma samo Amel ako sta uradi,ostalo je talasika.
JA SAM BOSANSKI ATEJISTA.. PONOSIM SE KAO JEDAN I DRUGI. I ONIM KOJIMA JE KRIVO.. UOZBILJI SE, ZIVIMO U EVROPI I TO U 2016. JELI MI TREBA NEKO ZABRANITI SLOBODU LICNOG MISLJENA??
Sve preostaje na Amelu Tuki,Larisi Cerić ili možda Hamzi Aliću. U Tokiju ćemo biti najjači! Imamo karatiste,Atletičare,Tenis će se ako bogda poboljšati,Košarku,Stolni Tenis,Biciklizam,Stolni Tenis,Plivače
Da zaboravio sam Judo
DAMIR DZuMHUR PRED MILIJARDU GLEDALACA PREKO MALIH EKRANA KAZE DA U BOSNI I HERCEGOVINI SU VECINA MUSLIMANI ALI DA ON DAMIR DZUMHUR NIJE MUSLIMAN!!! MISLIM DA JE SVAKI KOMANTAR SUVUSAN SAMO JAVNOST TREBA ZNATI DA SE ON STIDI STO MU JE OTAC NERFID MUSLIMAN A PONOSI SE TIM STO MU JE MAJKA ZANETA NIKOLIC JEVREJKA I OCIGLEDNO ZELI ISTACI DA JE I ON JEVREJ A STIDI SE STO JE MUSLIMAN.. JEL TREBA OVAKAV JAD DA NAS PREDSTAVLJA NA OI?? DAMIR DZUMHUR == JEVREJ
Ima pravo da bude sta hoce. Hoces li mu ti nametnuti sta treba biti? A daj mi video da vidim i cujem tu izjavu.... Sta god da je, on je Bosanac i Hercegovac, izborio je plasman na OI, u TOP 100 je na ATP listi. Nismo imali boljeg tenisera. Nadam se samo da ce naci boljeg trenera. Kad pogledas ko je sve trenirao Djokovica i ko ga sad trenira, i u kakvim uslovima, i onda pogledas Dzumhurov tim, sve ti je jasno. Hvala mu za sve.
@opp Naravno da hoće!Pa šta su Bošnje radile onima što su se izjašnjavali kao "bosanci i hercegovci" i "bosanci" nego terali da se izjesane kao Bošnjaci?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Damir je VRH. Voli Zelju. a ateista.
duze im put trajao mnego sto su bili na olimpijadi. hajd dobro.
Sve premije i pare od ovih je trebalo uzeti i dati Tuki. Ovi ostali nisi trebali ni ici.
Nema većih majmuna od ljudi sa balkana. Vječito šljam Evrope. Ima li šta naše a da ne popljujete?
on je na olimpijadi, a mi ožemo samo L A J A T I...
standardno kod nas milion opravdanja za neuspjeh, te ovaj ga vrijedja na nacionalnoj osnovi, te onaj pljuje, onaj vice na njega, sudija ga je be.... Odmah se sjetim onog crnca sto je pobijedio u utrci n neprijateljskoj teritoriji za vrijeme WW II, pa mu Hitler nije htio ni medalju dodijeliti, a on je ostao dostojanstven.... Nas Dzumi i babu poveo da ga brani i zajedno sa njim ispadne smijesan... Totalni amater, samo nas bruka u svijetu....
Klix pod hitno mora uraditi nešto s ovim odvratnim komentarima. Neno svaka ti čast. A vi pljuvači i stručnjaci za ništa, da li znate koliko je truda uloženo da Damir bude to sto jeste. Ja odgajam ako Bog da budućeg olimpijca. Svaki dan trening, škola, razgovori, takmičenja, radost za svaku sekundu koju malac sreže, tugovanje kad podbaci. Probajte uraditi nesto korisno za sebe i svoju djecu. Od vrijeđanja nemate koristi. Nenu znam još kad je Dado bio mali i sreća je da nije prebio provokatora.
Bas je u pravom smislu rijeci Tuka
Kad si zvijezda sele moja. Da si među zvijezdicama. Među svojim Sele moja. Među svojim sestricama.
Džumi može ludo Džumi može jako Džumi sunča chundaru Umjesto da napadne zlato...
Ide kazna pjeske :D