Savladao Đokovića 3:1
1.6k
Nadalu sedma titula na Roland Garrosu
Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nole ko je sad konobar??
bravo Rafa majstore,,neka si ovo smrdsko pseto spustio na zemlju...:)
Umjesto nacionalne zalosti,BiH 24% je postigao naj veci sportski uspjeh:Novak izgubio finale od Nadala i ostao na mizernom prvom mjestu.Ostaje mu jos neostvareni san uzeti Kiseljak open.Nama n.akaradnim balincadima dosao je trenutak da uzivamo u svojoj nemoci i zavisti,po cemu smo prepoznatljivi gdje god odemo.Mozemo shvatiti sto nasH.rvati i S.rbi smatraju genetskim o.tpadom od kojih smo postali,ali sto nas tako isto smatraju i u izvornom.I.slamu?Ali uzivajmo,mi smo prepoznatljivi,nije laHko biti n.akaradna nacija
STILL NUMBER OOOONNNNNEEE SMANIDU,POREMSE VAM SE U NJILABR I POSAJSITE GA MOM JARANU TSONGI
Ispuši ga lažni srbin!
ko zna da cita? http://deportes.elpais.com/d eportes/imagenes/2012/06/10/ album/1339338031_892720_1339 428549_album_normal.jpg
Drole ga obalio ;) ! A sad idi Dodiku da ti napravi docek u BL ;) !
@نحن نضمن لك למה אתה לא הולך לעזור לאחים כשאתה כל כך אמיצה פחד ;))
A nisu mu jasne ni ove \"prijetnje\". Svi ste vi opasni preko interneta. Evo ne sutim, hajd mi je­bi mamu. :) Jadan si bolan, bolje ti je da se poklopis. Ofiras se sa tim tackicama, ni pisati ne znas a kamo li da sta vise uradis. Obnovi malo tu osnovnu skolu na rodnome brdu pa se opet pojavi i pricaj sa mnom. Ne znam otkud vam uopste internet u tim krajevima. PS: Opravdana mrznja prema zadrtim muslimanima me ne cini komunjarom. Da se razumijemo, znam da je vise od 50% muslimana normalno i sa njima se druzim redovno, ali mi idu na ku­rac ti poput tebe. Glasna ste manjina na ovim komentarima uvijek. A redovno se poklapaju zadrtost i nepismenost, pitam se sto li je to?
suti komunjaro da ti ne bih je.b.o mamu, je.b.o li te Zlatko Lagumdzija SDA DO GROBA !
Gledam ove komentare i pitam se zasto u islamu nije dozvoljeno biti gay ali je savrseno normalno biti glup... Ne volim ni pedere ni glupane, ali mi opcenito glupani vise idu na ku­rac a islam duplim standardom dopusta njima (vama) da zive. Ovi komentari su dokaz. Djeco isfrustrirana.
Najjace mi je komentarisanje kako je Nole dno dna jer je izgubio u FINALU protiv jednog vrhunskog igraca i kako je to sramota srpskog naroda, a Bosne ni na mapi. Bukvalno ni na mapi sto se tenisa tice. Pa se zapitajte gdje ste vi ako je Nole, jedan od porvih igraca svijeta, dno dna. Sramotite sebe ba ;)
oj djokovicu ubi se bolan , ako kazes da je rafa konobar , onda ti u tim svojim titulama mozes samo prati sudje , jer rafa je nesto preveliko za tebe !
Inače, prvi put smo saznali ime pobjednika Roland Garrosa u ponedjeljak nakon 1973. godine, kada su Nastase i Pilić svoj meč završili u utorak. Sta je pisac s ovim htio da kaze?
VLA.HADIJO MIRNI BUDITE DA NE BIH MUDZ.AHEDINE NA VAS PUSTIO, A ONDA VAM SE TESKO MAJ.CI :)
zabio ti ga dzeko mami medju rogove :D
veoma zanimljiv slucaj teniskih navijaca veoma zanimljiv socijalno psiholoski kazus su ove bhalije raduju se danas vise nego spanci od ljubavi prema nadalu pjena im na usta udarila