Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jao izjave: ja sam musliman veci od pola vas ovdje :s
Upravo kao što sam jučer reko, 4. set je bio katastrofa. Novaka je moguće dobiti, ali mora se stalno držati vrhunska igra, a to je jako teško.
Ovaj Nadal nije normalan. Prosle godine je govorio da ce Nole biti broj 1 i Nole postade broj jedan. Ove godine isto govori za Murryija. Sto za sebe nista dobro ne predvidi?
Pitanje za @: Znas li ti @ kako balmusi (balmus = balkanski musliman) spavaju u Srebrenici? ODGOVOR: K\'o zaklani !!!! Ha ha ha ...kontas ba @? Ha ha ha......koorac ti ista kontas...ha ha ha !!!
Vamos Rafa sutra poderi pravoslavnog Turcina !
Samo se ti tjesi hahahah
Simulant vlaski koji glumeci povrede remeti ritam protivnika kad god je u rezultatskom deficitu. Da, trenutno igra najbolji tenis na svijetu, ali sto se njegovog sportskog duha tice jednak je vecini s m r d l j i v e vlahadije...
pa vazda da ti ga je zao, valja djokovicu u finalu stat u kraj :)
Greska ali zato sto si navijo za njega jer znas da protiv Djokovica sutra imas skor 0:7.
...ovog smrdu troprstasa iz bgd-a niko ne voli bas nesto...
Jos decko snimo mobitelom genocidase... hahahah http://tinyurl.com/6un8gu3
@ polat-sa kakve veze ima sto si musliman (veci od nas pola ovdje) ?
bolje ti je vjezbaj bekhend,inace ce te dzokovic ko konja vodati od linije do linije.dok se ti namjestis za forhend gubis dva koraka i vazda si donji.nije mi samo jasno kako pobjedis fedexa
Svi na SRBINA ali SRBIN se neda dokle ce izdrzati je pitanje. Ja mu zelim da izdrzi sto duze!!!!!
Cuj ovoga marej bolji od djokovica. Pa lave, jesi li ti ikad do sad gledo tenis? Ako nisi, imas na you tube more snimaka.
Reče hemijski nagruhani steroid i ostade živ.Pa njega je Đoković prošle godine na US openu dobio baš isti taj 4 set sa 6:1 a takođe i u Wimbledonu dobio je Đoko jedan set sa istim rezultatom.Koji moron.