Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadal je najbolji teniser svih vremena sa Fedexom i Djokom, međutim svjetski nivo tenisa je pretezak. Mislim da ce se Nadal cuvati za RG i OI, sve se igra na istim terenima.
E šteta, odoše dva velikana, a osta ono govno s tri prsta...
Moj ti pasa. Onaj sa 3 prsta je Tesla tenisa i veliki insan.
Šteta je i što ti imaš prste uopšte.
Ovako to ide kad ne znaš kad trebaš stati i ne možeš se pomiriti sa činjenicama. Nek se spremi za još jedan Wimbledon i nek tu konačno završi karijeru.
što Wimbledon kad može i na Roland Garrosu?
Drug moj, hajd ti razguli i treniraj balavudriju
dero je se citavu karijeru i da uopste hoda je cudo koliko je igrao tenis trkacki ..... veliki je egotriper s obzirom da mu je tesko priznat kraj karijere i da je to zapravo to.... prije su ljudi zavrsavali teniske karijere prije 30e godine a sad bi igrali sa preko 40 u guzicama za naslove.... ne moze.....
Nadal je sportski fenomen, i dalje teniseri zavrsavaju karijere sa 32-33, samo je Velika3 produzila.
Ma ne znam sta i on glumi vise, druze ne ide, ostario si, povrede su ucinile svoje, uhvati se lagane penzije i uzivaj!