Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tenis nije vise kao nekada za vrijeme samprasa, agasia, beckera ivanisevica i drugih majstora. A sto se tice ova dva tenisera konacno vrhunski mec i KONACNO prekid dominacije Federera!!!
dado kretenu, ti si gay
svaka cast za obojicu.......!!!!! obojica su zaista bili sjajni....!!
ljudi jeli se meni cini ili je ovaj federer malo gay?? sta vi mislite??
Ma nadal je veliki borac nije on ni blizu talentovan koliko federer, razvio je samo dobro forhend i gine na svaku loptu to je ono sto ga krasi. Zao mi je Federera,imam osjecaj da nema onu motivaciju koju je imao prije par godina.
šta ćeš samo jedan može pobjediti ali ovoj je jedan od fenooooomenalnih mečeva
to rafaaaa napokon je osvojio wimbledon bas mi je drago federer je odlican protivnik, ali rafa je bio bolji!! svaka mu cast
Odvratan ovaj Nadal pravo, pih!
nije igrao bolje od federa :) da je igrao pobjedio bi vec na pocetku sa 3:0 u setovima, jer je imao sansi. ocito je da se ne dize samo fenix iz mrtvih, tu je ipak moj omiljeni feder :)
ma Rafa je bezveze totalno kao igrač i kao čovjek. skroz je pokvaren i prgav. federer je trebao osvojiti i ovaj wimbledon
Navijala sam za Nadala i jako sam sretna sada. Mislim da je zaista bilo vrijeme da Rafa konačno osvoji Wimbledon, a večeras je bio bolji od Federera i apsolutno je zaslužio da pobjedi! Svaka čast, Rafo!!!
Cestitke Nadalu...mada mi je zao sto pobjednik nije Federer! Obojica su vrhunski igraci.