Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To što se jedan ovako dobar meč onako završio ide na čast francuskoj seljačkoj publici. Što ipak ne umanjuje činjenicu da je Nadal zvijer, svaka čast!
Bas svaka cast Noletu, al jedan je Nadal !
ROGER I RAFA dva najveca tenisera svih vremena. Realno, niko s njima ne moze u istu recenicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Nadal 3:1 Ferrer Nadal 3:0 Murray Nadal 3:1 Djokovic Da li je to čovek ili je mašina ? Stigao je Samprasa po broju osvojenih Grand Slam titula. Nole, hvala ti za sve što si učinio za vreme poplava. Pokrenuo si talas medijske podrške svim narodima bivše Jugoslavije. Sve najbolje u Wimbledonu!
Novak Djokovic ima jako lijepu kolekciju tanjira heheh :)
mozemo na veceru kod njega
onlinerad.webs.com onlinerad.webs.com Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski sajt ne trazi nikakva ulaganja ).Napravite stabilan izvor prihoda radom od kuce.sajt mozete pogledati cisto informativno,osobe stvarno zainteresovane mogu dobiti i besplatnu obuku za rad na 7 sajtova onlinerad.webs.com
Pa samo kad vidiš koliko je Nadal pretrčao i kakvo je kretanje imao, zasluženo je bio bolji od Đokovića , svaka čast obojici na odličnom tenisu ..
Rafael Nadalović, ponos Bosne i Hercegovine.
Tebi BRAVO za najbolji komentar ikada !!!!!!!!!! TAKO JE !!!!!!!!!! Rafaela Nadalovića vole svi Bosanci i Hercegovci. Bez obzira sto je porijeklom iz Kraljevine Spanije, ON JE NAS teniser i NAS covjek !!!!!!!!!!!!!
Više sreće drugi put Đokoviću :)
Respekt obojici. Respekt svim velikanima tenisa, ali Roger Federer je institucija. Vec je covjek nadmasio po mnogim rekordima i statistickim podacima i Samprasa i Borga i mnoge druge. Ma institucija.
MA DZABA MU NEMOZE ON NIKAD BITI BOLJI U IMITACIJI
Nadal se dopinguje.
Majka ti se dopinguje za seks sa strancima HE HE HE HE HE
Svaka čast Novaku jer nas se sjetio kad nam je bilo najpotrebnije ( Srbija i BiH poplave), po prvi put sam svim srcem navijao za njega, ali eto nije mu se dalo, ai to ne umanjuje njegovu ljudsku veličinu.....
Rafael Nadal je KRALJ French Opena, tu ne moze niko s njim. I njemu je Pariz najdrazi grad, puno puta je rekao da se tu najlijepse osjeca. Nadal ce osvojiti French Open i po deseti, jedanaesti ili jos vise od toga, ako Bog da ! ! ! ! ! ! ! ! ! Potpuno sam uvjeren da ce Nadal osvojiti i Wimbledon, US Open i Australian Open 2015 i ostale ATP turnire, ako Bog da. Sad je Nadal u NAJBOLJOJ formi ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Nadal bi trebao na doping kontrolu. providno.
lud si
VAAAAAMMMMMMOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSS
bravoo doktoreee kralj si Roland Garrosa !!!
Djoković je u ovom meču pobijedio sam sebe.Nema veze Srbine idemo dalje,slijedi vimbldon,hram tenisa..
bitno je da djokovic nije cetnik. od mene ima simpatije