Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djokovic je tipican primjer kako zena moze da upropasti muskarca
Mozemo mi kur@u po klixu svirati. Jel ko od nas na Wimbledonu bio, a kamoli zaigro ili sta osvoijo. Nole, Dezko, Pjanic i ostali Prof Sportisti su sami stekli i lovu i status, a mi ga samo znamo spustiti. Idem sad od stare 2 marke za kafu traziti.
uskoro djole normal rejting 30-15
svaka cast nole ali izgleda da je tvoje proslo..
Ne ide ga otkako je meso poceo jesti. Reko' da bacim malo kost.
Napokon kad su svi zdravi formirat će se realna što ljestvica kao nekad kad su svi zdravi bili:1.Nadal,2. Ferrer. 3. Djokovic, 4. Murray.....
1. Nadal, 2. Federer, 3 . Djokovic 4. Murray najrealnija atp lista po kvalitetu
Vamos Nadal!!! Samo da izostanu povrede i ponovo na vrh, gdje ti je i mjesto!
nole sto je osvajao osvajao je :D
ima li nadal brata blizanca u sarajevu:D
Novaku je sad i Dzumhur izazov.
Novaku je sad i Dzumhur izazov.
Realno, ko je gledao Tennis, Rafa je drugi svijet za Novaka. Nole zao mi je, ovo je pocetak tvog kraja. Zelim ti svu srecu i bice neobicno bez tebe. Vamos Rafa!!!
Dobar si kao i tvoj nacin izrazavanja. Ja imam vise minuta pregledanih meceva nego ti minuta zivota. Svasta bih ti rekao ali kako vidim nisi bas najpametniji neces me skontat.
Djokovicu nemoj vise igrat, okaci reket brate bar nek te ljudi pamte kao najboljeg svih vremena. posto si gori od Poturka
Pa nije on " FEDERER" pa da pises najbolji svih vremena hahahaha. ;-))))) PS: jedan je ROGER :*
ma s nasih prostora je medju najboljima