Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nemoj više igrat Nadale
Imas para kupi novo stopalo
Na stakama dosao u Australiju i istu pricu pricao, mozda bi ipak trebao prestati sa dopingom pa da posteno pobjedi. I za mene bi tada bio kralj, ovako si pi*da iz koga stoje mocni prijateljima.
Rafa Kralju, hvataj se sjedece odbojke😀
Kazu Nole predo papire u PIO/ MIO
Rafa ❤️
Joj al i on sere pa nemoj se takmicit cuvaj zdravlje i kraj. Isto ko da navlaci empatiju naroda u slucaju da izgubi, kako je igrao pod bolovima i da ga nije boljelo poderao bi. Mislim legenda si svakako sad da se povuces niko ti nista ne bi rekao
Nadal gospodin
Hoće novo stopalo a ono mu sve donijelo do trieisšeste godine života? Iš ba.