Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam najveci glumac i placi*icka,cim vidim da ne ide,odmah sam bolestan,ali tek sada shvatam da je prava bolest u mojoj glavi i to ona neizljeciva.
Maneken
Da ovaj Rafa možda nije trebao biti glumac ? :D
odglumio povredu da naivni uplacuju na del Potra
e vala i kod Nadala crne obrve, ko da je dedo neki Arapin iz Maroka ili Alzira bio?!
petiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Que buena noticia :D
Ajmo Fedex skini onog smr.ada što se udara po prsima ko neki maj.mun
Sto je fino kad se pobjedjuje pa se lako kofrciti. Hej smarad na tie-breake., trazi doktorsku pomoc. I onda na kraju igra kao da je nista, pa na konferenciji za stampu, kao lafo boliga mislio je predati, pa on ne bi predao ni majci svojoj, koji smrdo. I na kraju moze da igra. Fuj, za vas je Federer gospodin.
Ajmo Rafa skini onog smr.ada što se udara po prsima ko neki maj.mun