Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
minderash@ Volio bih i ti da ti je mama \"umotana\", jado jadni!!!
Svako ima pravo na svoje misljenje,tako da nema se tu puno raspravljati i smatram da Djokovic ne moze nista uciniti protiv Nadala na zemljanoj podlozi,ali i inace :) i molim komentatore kao sto su @minderash da se malo obrazuju, te poprave i povecaju fond rijeci ukoliko je to moguce :) pozz svima @Rafael tako je :D
bravo Rafa!!! uz tebe smo. Omjer pobjeda 14:3
Iako je svjetska klasa, toliko je arogantan, da mi se gadi. Jednostavno, uvijek navijam PROTIV njega. Volio bih da ga Djoković slomi u finalu.
j.e.b.o.li vam Rafa mamu umotanu lojavu
Vamos Rafa !!! : )