Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
damire hajd mrs,lafo pao...ma bjezi
DAMIRE srećo, ljudima se prelomi potkoljenica pa su poslje godinu dana na terenu bez problema, i prije tog meča 2007. su mu predviđali kratku karijeru i to s prekidima ... i da, prati tennis ali ne i naše komentatore.
Koljeno mu nije otislo od trcanja vec od pada u Wimbledonu u 4. setu protiv Federera zbog kojeg je i izgubio to finale 2007 godine,gledajte ljudi malo tenis
Zao mi ga nesto....Iako navijam za Federera i Djokovic da neko od njih dvojice osvoji,opet mi zao i Rafe....
Pa vidi se da je tip isforsiran, s 23 godine izgleda ko da mu je 35. Tehnika koju koristi će mu za koju godinu izraubovat mišiće da neće moći šolju čaja podić. Tijelo je potrošna roba!
eno sad.... zijani na RG i odmah nesto hasta... kako fedex nikad nije bio povrijedjen???
I ne imao velikih problema kad trci po terenu ko konj po livadi...:))))
idi u Madrid na pregled levatu
Bem mu koljena, nazalost ima on velikih problema sa njima. Nadam se da ce se oporaviti.