Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kyrgios...lucidan,izvanredan teniser...obija mu se o glavu samo zbog onog.."sto na umu to na drumu"..ne voli sudijsku nepravdu zbog cega je izgubio puno poena i platio silne kazne...a to sto nece da "jede iz ruku" Nadala ili Djokaja..e tu je u pravu,nije ljigavac....ne mora u zivotu nista ni osvojit ali ima strasno puno teniskih zaljubljenika koji ga vole gledati......jedino je najbolji svih vremena,Federer, ispred..!!
Obrazovan...isao 12 godina u skolu. Tipican primjer danasnjeg omladinca...sve on zna...a u stvari dvorska luda. Drago bi mi bilo da ga Rafa natambura. A kontroverzan je bio npr Safin...Mekinro..no oni su za razliku od ovog debila postovali protivnike.
steta sto se kirgios nece sastati sa djokajem, da ga bar malo iznervira. jedino je on rekao istinu o o djokovicu...
Rafa, natandaraj ovog nafuranog balavca.