Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreca pa ga pobjedi ko bi trpio budalu u nastavku.
Vamos Rafaaaa ❤
Što se tiče Nadalove igre ona je ok, čovjek igra tenis odlično. Ali kad pogledamo drugu stranu tj. ritualni- vudu obred koji indijanac obavlja prije svakog servisa ili prijema servisa to je neoprostivo i nije za svijet tenisa uopšte nego za neki privatni skup. Sudije mu daju previše vremena za njegove rituale i konstantno čovjek probija vrijema za pripremu, dok to nekom drugom teniseru me dozvoljavaju. Kyrgios je trebao baciti reket i otići sa takve parodije.
sta se drugo nadati od grka!
firgos obicni, divi ga na sta lici
šta je problem sa servisom ispod ruke ? jel to bezobrazluk ?
el toro 💪🏽💪🏽💪🏽
Kirjos me podsjeca na Irskog McChikenaaaa
@Iliriyanblood A mene na one za koje ne postoje granice i koji se tuku sipkama i bodu nozevima po Bihacu,.
Serviranje ispod ruke je po pravilima, to što ga drugi ne koriste je njihova stvar. A i Nadala je trebalo opomenut jer je predugo koristio vrijeme za servis
Slika 8/8 joj kako me pali
2Hebac 1mamo