Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umor je ucinio svoje, Murray nabrijan, moze se reci da pred svaki RG Djokovic ima peh. Prosle godine Wawrinka usao u pravu formu, ove godine Murray i Nadal, treba njih dobit u 3 seta, ako ga sad ne osvoji nece nikad. Iako sam Bosanac, mogu reci da sam ponosan na Noleta. Kapa do poda majstore, napusite se k***a nacionalisti maloumni.
@JAJAJE_KOKODZAMBO Nisam nacionalista a još manje malouman.Takvi kao ti bi se trebali sjetiti njegovih (tvog Noleta) šetnji sa prijateljem Dodikom po Banja Luci..A šta njegov prijatelj misli o nama Bosancima .....tvoj Nole se nikad nije ogradio od takvih.Naprotiv.
@minimarket Cestitao Dzumhuru pobjedu nad Nadalom i podrzao ga. A sta ti mislis o njemu? On je imao 5 godina kad je rat poceo i sta trebam sad, da njega mrzim sto se rodio kao Srbin. Ne generalizuj previse. Nigdje nije izjavio bilo sta vezano za rat, za Karadzica, za Mladica, zato sto ga boli ona stvar. Ovdje je rijec o sportu na kraju krajeva. I usao je u historiju kao jedan od najboljih ako i ne najbolji teniser svih vremena.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nadal preko 2 sata,Nishikori 3 sata....nije se ništa drugo moglo očekivati nego trijumf Murray.
Cestitke Murray-u zasluzio je.
Pa nije smak sveta sto Djoković nije osvojio Rim jer je na redu RG iz serije 1000.Neka nešto i Škot osvoji da ne kuka po stampanim i elektronskim medijima smišljajući priče o dopingu kolega.
bolje sto je danas izgubio da se malo uozbilji pred r garos
i corava koka nabode zrno..tako i murray
i nojboljim se dešava... a nole je definitivno najbolji...
Nole nije los momak. Srbin i ne mozemo ocekivati da bude nesto drugo. I jeste on najbolji teniser trenutno.
Joj trovaca milion ima , jedva docekaju da se nesto ovako desi i onda krenu trovanja... :)
DIVNO! KRASNO! Kako samo svrsava komentator na sport klubu
bosanac sam ipak je Djokovic klasa jedan od najvecih tenisera danasnjice i nece se.vise za dugo ovakav teniser rodit a tebi Nole sretno na Roland Garosu i da konacno kompletiras sve vece turnire a pogotovo sto ce to uradit balkanac jos mi je draze nebitno koje je nacije samo nek je iz bivse juge jer si ljudina od covjeka
Bravo!!!!
Tezak dan za RS i tatu Milorada.... kao da ispadanje Borca i Slavije nije dosta, vec je i njegov mezimac Nole podbacio :(... kakva sumorna nedjelja :/
Pa u BL se slavi ispadanje Borca da se stane vise tim balerinama u kraj nega igraju kuuruz ligu brate.
@barjaktar kako da ne... juce na skupu je govorio kako ce Borac ostati, dan zalosti je sutra tamo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nole vidio da svi prodaju pa poceo i on heehe
Ne ide danas srbendama nikako. Djokovic, Slavija, Borac..
Zajebavao se Murray
ne sporim novaka ni najmanje ali kad izgubi taj jedan mec u pola godine nema drzanje sampiona ni merhametluk (da sam priznaje out lopte i sl., jest lako je biti kralj kad dobijas ali budi sampion i kad gubis) nego ko pizda cmizdri sudiji nesto. podnesi poraz.