Umor je ucinio svoje, Murray nabrijan, moze se reci da pred svaki RG Djokovic ima peh. Prosle godine Wawrinka usao u pravu formu, ove godine Murray i Nadal, treba njih dobit u 3 seta, ako ga sad ne osvoji nece nikad. Iako sam Bosanac, mogu reci da sam ponosan na Noleta. Kapa do poda majstore, napusite se k***a nacionalisti maloumni.
@JAJAJE_KOKODZAMBO Nisam nacionalista a još manje malouman.Takvi kao ti bi se trebali sjetiti njegovih (tvog Noleta) šetnji sa prijateljem Dodikom po Banja Luci..A šta njegov prijatelj misli o nama Bosancima .....tvoj Nole se nikad nije ogradio od takvih.Naprotiv.
@minimarket Cestitao Dzumhuru pobjedu nad Nadalom i podrzao ga. A sta ti mislis o njemu? On je imao 5 godina kad je rat poceo i sta trebam sad, da njega mrzim sto se rodio kao Srbin. Ne generalizuj previse. Nigdje nije izjavio bilo sta vezano za rat, za Karadzica, za Mladica, zato sto ga boli ona stvar. Ovdje je rijec o sportu na kraju krajeva. I usao je u historiju kao jedan od najboljih ako i ne najbolji teniser svih vremena.
Prikaži sve komentare (230)