Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako su samo presmiješni oni komentatori sa Sportkluba! Likovi bi izjednačili Đokovića s Federerom, BUWAHAHAHAHA! Goodbye Djokovic!
ORAO PAO, ORAO PAO, PRIJEM ORAO PAO, PONAVLJAM, ORAO PAO, ORAO PAO, PRIJEM
Izgubljeni ste u bespucima svoje mrznje
šta reći KOSOVO JE SRCE ALBANIJE
@ ja musliman pise se vjeru
ne budite nehumani, nije vam Djokovic kriv za los zivot!!!!
@ ja musliman to ti ispricao đed u Štali na sjeniku dok ste ovce cuvali??? mozda bi dobro bilo da pokusas koju knjigu procitati ali da nije na ćirilici,a???
@Alija Izetbegovic poslije odbrane Bosne od cetvrte armije u Evropi,poslije filma \"nicija Zemlja\",poslije baraza za svjetsko gdje neki nisu ni dosli...ovo je jedna od manje bitnih stvari za BiH ili ti poslije Milosevica,poslije Haaskog Karadjica,divnoga Legije,poslije Emira Kusturice,rodjenog beogradjanina,poslije jakog boda protiv Cipra,konacno i jedan pravi covjek u srbiji...cekaj malo...hm ovo su sve stvari vezane za Srbiju,a ti mozda nisi Srbijanac??? cekaj sad cu ti reci nesto za RS....hm...samo malo...hm...cek sad cu ja...hm...evo odmah...ne znam...ovaj...stabih mogao...ccc
Nemoj da te narkoman udari po PIČCI,. Britanac!
Bože mili pa vi sve okrenete na nacionalizam.Šta sad,pljuj ga jer je iz SIrbije?Novak je najbolji sportaš na svijetu i tačka.Što vam se stomak od toga prevrće?Svaka mu čast,kapa dole iako ja obožavam Nadala.I da,za divno čudo ja sam muslimanka pa ne mrzim sve što je srpsko,i ne, prije nego što počnete,nisam u dijaspori,nisam ni bila u ratu.
E nesrecni luzeri sto sad likujete zbog Djokovicevog poraza. Drago mi je sto ste srecni danas, ali cete se ipak ugusiti u sopstvenoj mrznji. Bog, kako god se zvao, vas je unakazio i odredio vam da se cijelog zivota patite. Uradite nesto od sopstvenog zivota a kad budete blizu toga sto je Djokovic postigao sjedite ponovo za kompjuter koji su vam kupili roditelji i rigajte mrznju dok ne izahnete i ne oslobodite se muka.
mrzzim sve srbe jer sam zloban i pun mrznje jer u svakom srbinu vidim svog pretka i proklinjem ga sto je primio islam sto prodade vijeru za veceru pa zato mrzim srbe jer me oni podsjecaju na to iskreno vas umobolni bosnjak od 93 se tako zovem cuo na dnevniku
Želite Redovne Mjesečne Prihode?Zaradite odlične mjesečne prihode koji će se povećavati iz mjeseca u mjesec. Nešto neviđeno na našim prostorima. Krenite sada! http://alenmema.stiforphr.com
Al si ga rokno među rogove...
Ovi sto sportove nazivaju pederskim obicno su nepokretni debeli slonovi sposobni samo za zderanje,koji nece ni pederi ,a kamo li zene.
Nole iako si Srbin u Hercegbosni si uvik dobrodosao....uspu tko je murray?..aaaa sad znam to je lik koji gubi od Noleta 12:1....
E da nas Djumhur ikad dogura do polufinala.....